Izvršni direktor Moderne uhvaćen u priznanju kako je Covid bio planiran

Izvor/medij: Provjeri (.hr)
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Direktor Moderne nije priznao da je kompanija proizvela 100.000 vakcina protiv Covid-19 prije početka pandemije

Izvršni direktor Moderne uhvaćen u priznanju kako je Covid bio planiran

U razotkrivajućoj snimci sa Svjetskog ekonomskog foruma, Bancel je također rekao da je imao predznanje o nečemu što se zove „pandemija Covida“. Ovo je samo još jedan dokaz da su Moderna i Big Pharma kartel sudjelovali u planiranju pandemije kako bi mogli masama progurati lijek za depopulaciju od strane globalne elite.

Prema Bancelu, koji je šokirao svoje osoblje 2019. rekavši im da će se proizvodnja misterioznog cjepiva na kojem su radili morati povećati na milijardu doza u idućoj godini jer, citiramo, “bit će pandemija.”

Iako je Pfizer u posljednje vrijeme u centru pažnje, zahvaljujući tajnom novinarstvu Projekta Veritas, priča o Moderni i njihovom odgovoru na Covid zapravo mnogo više otkriva pravo podrijetlo Covida-19.

Uvjerljivi dokazi o podrijetlu Covida pojavili su se kada su znanstvenici pronašli genetski materijal koji je patentirala Moderna 2016. u proteinu šiljaka virusa.

Tim međunarodnih istraživača identificirao je maleni isječak koda u Covid virusu koji je identičan dijelu gena koji je patentirala Moderna pune tri godine prije početka „pandemije“. 

Prema istraživačima, postoji mogućnost jedan prema tri trilijuna da se ova “slučajnost” dogodi prirodnim putem.

Genetski kod koji je patentirao Moderna otkriven je u SARS-CoV-2 jedinstvenom mjestu cijepanja furina, dijelu koji ga čini tako učinkovitim u zarazi ljudi i odvaja ga od ostalih koronavirusa.

Zapisi pokazuju da je Moderna podnijela patent za genetski kod u veljači 2016., godinama prije nego što je Covid-19 otkriven, kao dio svog odjela za istraživanje raka.

Stéphane Bancel migoljio se poput štakora kad su ga na Fox Businessu pitali da objasni zašto je genetski materijal koji je patentirala Moderna 2016. prisutan u proteinu šiljaka virusa Covid-19.

Voditeljica Foxa Maria Bartiromo zamolila je Bancela da objasni kako to da “sićušni dio DNK virusa Covida odgovara nizu koji je patentirala Moderna tri godine prije početka pandemije? 

Bancel jednostavno nije imao razumno opravdanje zašto je njegova tvrtka patentirala maleni dio genetskog koda koji je kasnije pronađen u virusu, a koji navodno nije postojao 2016. Izjavio je da “njegovi istraživači rade na tome…”

Članak indeksiran 24. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 9 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me