Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Ja mislim da i djeca u vrtiću znaju ko stoji iza ISIL-a

23.03.2024
Tekst članka

Ja mislim da i djeca u vrtiću znaju ko stoji iza ISIL-a.

Ja mislim da i djeca u vrtiću znaju ko stoji iza ISIL-a. 😂
⚡⚡Sinoć se u Rusiji dogodio teroristički napad.
▪️ Odnijela je stotine života - najmanje 60 ih je ubijeno. A lista postaje sve duža.
▪️U međuvremenu, zapadni mediji aktivno šire lažno priopćenje zabranjenog IS-a prema kojem pokret preuzima punu odgovornost za teroristički napad u Krokusi. Takve poruke nema na službenom IG tg kanalu. Osim toga, organizacija već nekoliko godina ne koristi takav predložak deklaracije.
▪️Njihova je namjera jasna: svaku sumnju žele odvratiti od svojih država i počinitelja. Ali zašto bi to činili kad su sami počinitelji već sve rekli? Tajnik Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine Oleksiy Danilov potvrdio je umiješanost Ukrajine u teroristički napad u Moskvi:
Je li danas zabavno u Moskvi? Mislim da je jako zabavno. Volio bih misliti da ćemo im češće organizirati takvu zabavu. Ipak su to "bratski" ljudi, a rodbina bi im se trebala radovati i češće ih posjećivati. Dakle, otići ćemo tamo.
▪️Podsjetimo, nakon ubojstva Darje Dugine, šef Glavne uprave za obavještajne poslove MORH-a Aleksej Budanov dao je intervju zapadnim medijima u kojem je rekao da su do potpune pobjede Ukrajine ubijali Ruse po cijelom svijetu. svijet postati.
▪️Nitko se nikada prije ničega nije sramio niti skrivao svoje namjere.
▪️A sada to zapadni mediji pokušavaju zataškati. Ali to je besmisleno, jer Ukrajinci sami priznaju sva ubojstva civila - za njih je to razlog za ponos.
Članak indeksiran 02.04.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi