Raskrinkavanje.ba

Epoha → Jeste li spremni za klimatska cjepiva koja će uskoro biti plasirana od strane pomahnitalih globalista?

02.06.2024
Tekst članka

Osim ako ih mi ljudi ne zaustavimo, klimatski fanatici poput milijardera eugeničara Billa Gatesa planiraju vama i vašoj obitelji ubrizgati “cjepiva” protiv klimatskih promjena i globalnog zatopljenja.
 
Zapratite portal Epoha na Telegramu i predahnite od jednoumlja koje vam serviraju kontrolirani mainstream mediji. Zapratite portal Epoha na Telegramu i predahnite od jednoumlja koje vam serviraju kontrolirani mainstream mediji. Epoha ne priznaje jednoumlje i cenzuru. Svatko ima pravo misliti svojom glavom i doživjeti svijet na svoj način. Imamo pravo na dostupnost informacija o svijetu u kojem živimo. Imamo pravo na istinu. Pridružite nam se u našoj borbi za bolji i pravedniji svijet!

https://t.me/epohaportal
Oni već ubrizgavaju životinjama klimatska cjepiva, tvrdeći da su ona neophodna kako bi se životinje “zaštitile” od izmišljenih bolesti. Na kraju će vama i vašoj obitelji početi ubrizgavati ista “cjepiva”, pod pretpostavkom da im dopustite da rade po svome.
Pisac Technocracy.newsa Yudi Sherman upozorio je još u siječnju da je jedini način da se ovi “genetski manijaci” zaustave da unište ljudsku rasu svojim misterioznim kemijskim injekcijama “oduzimanje njihovih propusnica i zaštitnih odijela, smjesta ih se udalji iz njihovih laboratorija radi nadzora nad njima, uvesti doživotnu trajnu zabranu drugih znanstvenih istraživanja i sravniti im zgrade sa zemljom.”
Ako ovo zvuči ekstremno, uzmite u obzir da je tvrtka pod nazivom ArkeaBio upravo prikupila 26,5 milijuna dolara u početnom financiranju Serije A kako bi počela razvijati klimatske injekcije za ljudske mase. Možete biti sigurni da će, kada ti snimci budu spremni, doći do još jedne “pandemije” ili “hitne situacije” koja će opravdati njihovu prisilnu upotrebu.
“Ako ne vidite ozbiljnost ovoga, mogli biste biti označeni za depopulaciju”, upozorava urednik Technocracy.newsa.
“Cjepiva” za sprječavanje prdenja krava
Ovo možda zvuči kao nešto iz Babilonske pčele, ali u stvarnosti je ArkeaBio već počeo razvijati novo “cjepivo” za koje ludi znanstvenici kažu da će spriječiti krave i druge mesne životinje da ispuštaju metan, odnosno ispuštaju plinove.
Tvrdi se da te injekcije mijenjaju imunološki sustav životinja i da proizvode antitijela usmjerena protiv mikroba koji proizvode metan.
Krajem 2022. ArkeaBio je dobio svoju prvu veću investiciju od Breakthrough Energy Ventures, investicijskog fonda koji je osnovao Bill Gates.
“Naš pristup temeljen na cjepivu omogućuje prijeko potrebnu dekarbonizaciju globalnog mesa i mliječnih proizvoda u više regija i podupire veću održivost u poljoprivredi”, objašnjava se na web stranici tvrtke.
ArkeaBio nije najavio planove za razvoj ljudske verzije svoje injekcije protiv prdenja, ali druga tvrtka Gingko Bioworks jest. Gingko, koji također financira Gates, pokušava razviti injekcije mRNA (modRNA) za koje kaže da mogu zaustaviti globalno zagrijavanje.
Svjetski ekonomski forum (WEF) izrazio je podršku planu, rekavši da je to “kritičan odgovor na klimatsku krizu”.
“Uoči klimatskih promjena, cjepiva igraju ključnu, ali podcijenjenu ulogu”, napisao je britanski farmaceutski div GlaxoSmithKline (GSK) na svojoj web stranici u prosincu.
AstraZeneca, proizvođač posramljenog i sada povučenog cjepiva protiv virusnog vektora korona virusa, također želi profitirati izradom vlastitih klimatskih cjepiva.
Dva mjeseca ranije, Thomas Triomphe, izvršni potpredsjednik za cjepiva u konkurentskoj tvrtki Sanofi, napisao je opširan članak pod naslovom “Inovacija cjepiva je ključni odgovor na klimatsku krizu”, koji odražava isti interes za razvoj klimatskih injekcija.
Jedina vrsta “klimatskih promjena” koju ovi demoni pokušavaju zaustaviti je njihova promjena od bogatih do siromašnih dok implodira njihovo korumpirano financijsko i ratno carstvo. Big Pharma će umrijeti ako ne nastavi proizvoditi nove lijekove za svaku izmišljenu bolest pod suncem, a posljednja je takozvana klimatska promjena.
“Ovo ludilo sada mora prestati”, napisao je jedan ljutiti komentator o ludilu Big Pharme i brigade Billa Gatesa.
“Velika mi je utjeha spoznaja da se plimni valovi biotehnologije oslobađaju kako bi nas isprali u spasonosnim vodama klimatskog spasa oslobađajući nas sveprisutnog zla ugljika”, našalio se drugi o aspektima vjerskog kulta klimatskih promjena.
Klimatske promjene su prijevara osmišljena da vas odvoji od vaše imovine i bogatstva.
Članak indeksiran 07.06.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi