JEZIVO! Uz Marinu Abramovič i deo estrade uzima drogu iz krvi ubijene dece?

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: QAnon besmislice o zlostavljanju djece u tunelima i kavezima ne odlaze sa društvenih mreža

Marina Abramović nije samo, a uz nju je još nekoliko desetina umetnika iz Srbije koji koriste drogu za podmlađivanje - adrenohrom. Ovo je najskuplja droga a dobija se iz krvi deteta, koje se zlostavlja pa ubije!

Ова шокантна информација кружи друштвеним мрежама попут светлости, а први пут је објављена на Фејсбуку групи  „Chemtrails report Serbia“ .

– Ускоро ће изаћи списак свих оних који користе адренохром – дрогу подмлађивања. Тек ћемо сви ми видети ко све од уметника из Србије користи ову дрогу за подмлађивање. Бићемо сви потпуно изненађени – наводи се у једном од постова на ФБ.

Списак и број деце где највише нестају на годишњем нивоу

Америка 800.000
Аустралија 25.000
Бразил 40.000
Енглеска 230.000
Француска 39.000
Канада 50.000
Мексико 45.000
Немачка 100.000
Шпанија 200.000

Наравно, ово је одмах изазвало велику пажњу интернет заједнице. Шеровања, коментари за и против…

Ипак, са ове ФБ странице не стају:

– Марина Абрамовић је само прва на списку. Она жене има 73 године! Веровали или не. А, изгледа знатно млађе. У свету дрогу за подмалађивање користе Анђелина Џоли, Мадона, Лајди Гага, Опра Винфри… Сви су, бре, конзументи!

Са  „Chemtrails report Serbia“  се питају да ли Марину Абрамович, њене другарице-уметнице или светске диве интересује како се производи ова дрога? НЕ ЗАНИМА ИХ!

До дроге се долази на бруталан начин – од убијене деце. И то језиво! Потенцијална жртва – дете, се малтретира и злоставља, чиме се повећава количина адреналина који тече кроз његово тело. Затим се убијају и адренокром се сакупља иглом и шприцом из подножја врата и кичменог стуба. Што је дете млађе тим је адренокром квалитетнији. Та хемикалија на црном тржишту кошта стотине хиљада долара.

Izvor: hapytv

Oznake: 

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me