Julia Roberts oduševljena skijanjem na Jahorini!

Izvor/medij: Cenzura
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Julia Roberts nije "oduševljenja skijanjem na Jahorini", jer tamo nije ni bila

Upornost u gluposti, jedna od najružnijih ljudskih osobina. Upravo nju izuzetno snažno demonstrira rukovodstvo Olimpijskog centra Jahorina, ljutito je konstatovao popularni bh. scenarist Feđa Isović.

Poludnevna karta s Jahorine za “Džuliju Roberts” FOTO: FACEBOOK

-Došao sam na kasu da kupim poludnevnu kartu za svoju kćerku. Traže mi ime i prezime. Rekoh: “Julia Roberts.” Kasirka se nasmiješi, šta će, zna da nema zakonsko uporište da mi traži ličnu kartu – napisao je Isović na Facebooku uz naslov “Julia Roberts oduševljena skijanjem na Jahorini!” i dodao:

-Lijep je osjećaj znati da za 50 maraka možeš da se zoveš kako god hoćeš, ali šta ako neko ne voli lagati, odnosno, šta ćemo sa osobama koje su, recimo, pobjegle sa posla radi skijanja? Ili sa onima koji su tu sa ljubavnicom/ljubavnikom? Šta ćemo sa svim onima koji ne žele da u ikakvom digitalnom sistemu bude zabilježeno da su taj dan bili tu? Zašto uopšte tražiti ime i prezime od nekoga? Valjda da ne bi bilo zloupotreba? Kakvih zloupotreba bogvasneubio!? Ima na Jahorini i stranaca, nemojte nas brukati!

Članak indeksiran 13. 01. 2018 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me