Raskrinkavanje.ba

Espreso.rs → KAKVA DOKTORKA, MA NEMA DALJE! Pijem spermu svakodnevno, povećala sam IQ na 220! (FOTO)

09.10.2017
Tekst članka

Dugo je pokušavala da unapredi inteligenciju, i kako kaže, ovo je bilo najdelotvornije...

Objavljeno: 09.10.2017. 22:26h

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dvadesetšestogodišnja Ališa Frenklin postala je u septembru 2015. član Mense nakon što je osvojila 154 poena na testu.

Dugo je tražila alternativan način kako bi povećala IQ. Ališa je uspela da poveća IQ za 65 i to nakon samo 13 meseci. Kako kaže svakodnevno pije svežu spermu. Test je pokazao da je značajno unapredila svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i memoriju."Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova ona je nadmašila Stivena Houkinga, Ajnštajna i da Vinčija.Dugo sam proučavala kako da unapredim inteligenciju i pronašla sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najdelotvorniji način. Ima dosta nutrijenata i hemijskih elemenata koji pospešuju strukturalni razvoj mozga", rekla je Frenklinova.

foto: Giphy

Gospođica Ališa čak tvrdi kako je benefite svoje dijete osetila nakon samo dve nedelje. Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcijum, hlor, limunsku kiselinu, fruktozu, mlečnu kiselinu, magnezijum, azot, fosfor, kalijum, natrijum, vitamina B12 i cink.

Takođe sadrži jedinjenja poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks nutrijenata i jedinjenja čini vas otpornijim na stres, poboljša vam san i popravlja raspoloženje.

(Espreso.rs / /worldnewsdailyreport.com)

Članak indeksiran 26.08.2019. Zadnji put osvježen 22.01.2021.

Ocijenjeno u analizi