Raskrinkavanje.ba

Istinom protiv laži → Klaonica djece u tunelima ispod Capitol Hilla! Virus Covid19 je gotov, nikad nije ni postojao!

14.02.2021
Tekst članka

Vatikan prazan, sablastan, Birgmingham Palace također, a simbol svjetske političke moći Capitol Hill u iskopima. Virus Covid-19 je gotov, jer nikada nije ni postojao. Pitanje za glavne urednike tzv. hrvatskih mainstream medija: Možete li nam reći odakle Amerikom upravlja vaš legalni, legitimni, favorizirani, pobjednik američkih predsjedničkih izbora Joe Biden?

Ispod Capitoll hilla izgrađeni su tuneli, farma djece za proizvodnju adrenokroma. Nalog za gradnju dalo je čudovište George HW Bush. Od tada su ih koristili predsjednici i kongres, sve do dolaska Donalda TrumpaEpstein je umjesto smrtne kazne dobio doživotnu, jer je rekao vojsci za tunele u DC-u. Kao i za mnoge druge širom svijeta. Vojska je o tome obavijestila Trumpa nakon čega je Trump izdao nalog za operaciju i iselio se iz Bijele kuće. Zato je bilo toliko NG vojnika ispred Capitolla.

Nevjerojatno što su sve psihopate radile djeci. U tunelima su nađena polumrtva djeca, dječja tijela, polutijela, nisu im davali ni anestetik kada su im oduzimali organe jer bol i mučenje daju prvoklasni adrenokrom. Podzemnim bazama upravljali su raznorazne Mengele, svi su uhićeni, osuđeni i pogubljeni. Gotovo osam milijuna djece ubijeno je za proizvodnju eliksira mladosti, adrenomkroma. Ima još mnogo podzemnih baza, farmi djece u kojima su proizvodili adrenokrom za elitu, političare, glumce, pjevače.., nalaze se u Grčkoj, Australiji, Novom Zelandu, Kanadi...nadam se da ih nema u Hrvatskoj.

No, ni jedna podzemna tvornica adrenomroma ne može se usporediti s ovom u Washingtonu. Zato je Bijela kuća već mjesec dana zatvorena. Na sprovodu Busha starijeg kabalisti su dobili kuverte s porukom:

George Bush stariji: 'Oni sve znaju, pokrenite zaključavanje' , video/  https://www.youtube.com/watch?v=pmHwJbS_ku8&feature=youtu.be

kuvertaSoni sve znaju creenshot 3

Padom kabale, pada i virus Covid19, koji nikad nije ni postojao

1. Znanstveno istraživanje nikada nije izoliralo soj Covida 19
2. Ako se ne izolira virus i ne identificira soj virusa, ne može se proizvesti nikakav test ili bilo kakvo cjepivo.
3. Ne može se testirati na virus koji ne postoji (Američka tvrtka Abbott dostavljala je stožerima gotove pozitivne testove)
4. Virus ne postoji u prirodi, postoje otrovi napravljeni u laboratorijama. Priroda ne može biti patentirana. Urednici mediji skrili su nam podatak da je coronavirus patentiran 2018. pod brojem 10,130,701.

patentreenshot 3

5. Covid grafike ili hologrami, koje nam stalno pokazuju lažljivi mediji, napravljeni su da nas stalno drže u strahu. Eto zašto smrtonosan virus zaobilazi HDZ, SDP, njihove skupove, orgije. Pravi virus nitko ne može kontrolirati.
6. Maske su 100 % štetne jer se udisanjem i izdisanjem stvaraju bakterije, a smanjenim unosom kisika stvaraju se tumori u stanicama. Najgore će proći djeca koju nepismeni roditelji šalju u školu s maskama.
7. Milijuni ljudi su umrli za vrijeme španjolske gripe jer su oboljeli od karcinoma pluća zbog nošenja maski. Jer maske uzrokuju infekcije očiju, probleme sa sinusima, bronhijalne infekcije, srčane probleme, probleme sa plućima itd., bolesti koje korumpirani liječnici koriste da te osobe označe kao oboljele od Covida.
8. Kako je moguće da su gripa, ospice i druge zarazne bolesti iznenada nestale i nitko nije zaražen tim bolestima već godinu dana? Prošle godine evidentirano je 64.000 tisuće slučaja koronavirusa, a nijedan slučaj gripe koja postoji od pamtivjeka svijeta. Naš urednik se našalio napisavši: 'Covid pojeo gripu, kao vuk baku i crvenkapicu' 

9Covid19 znači program masovnog istrebljenja. Covid-19 je skraćenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“ sa vještačkom inteligencijom. A broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati su najgora cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije."

Potpuno je jasno da su sotonisti, uz pomoć instaliranih političkih veleizdajnika u 193. zemlje, članica sotonističke tvorevine UN i svih glavnih svjetskih medija koji su u vlasništvu samo 6 zvijeri, pokušali izvršiti genocid nad svijetom. Agenda 2030 koju je u ime Hrvatske, hrvatskom narodu iza leđa, potpisala veleizdajnica Kolinda Grabar Kitarović nije ništa drugo do depopulacija svjetskog stanovništva uz potpunu kontrolu onih koji prežive ovaj medijsko-politički genocid. Koji je započeo 2000-te s chemtrailsima, GMO-om, preko Plenkovićeve 5G mreže i 'smrtonosnog' Covid19 cjepiva.

Na sreću svijeta, a nesreću kabalista, predsjednik Donald Trump pomrsio im je  račune, poremetio planove, a američka vojska preuzela obvezu očistiti vođe i pripadnike zločinačke NWO i WHO tvorevine.

Za one koji ne znaju: Sotonisti su na prijevaru pretvorili 193 države u privatne korporacije, tako i Lijepu našu pretvoriše u korporaciju sa ograničenom odgovornošću tzv. Hrvatska Republika d.o.o. A sa svim korporacijama, upravljano je iz tri glavna kabalina centra: Vatikana, City of Londona i Washington DC-a.

Danas je Vatikan prazan, sablastan, Birgmingham Palace također, a simbol svjetske političke moći Capitol Hill u iskopima. Ako laže koza ne laže rog:

2Sradilštecreenshot 8

Sradilcreenshot 1

Scapitolcreenshot 1

S4443creenshot 1

Sc66666reenshot 1

A s padom kabale pada i Covid-19, koji nikad nije ni postojao

Pitanje za glavne urednike tzv. hrvatskih mainstream medija: Možete li nam otkriti iz koje rupe, ili da formuliramo pitanje: odakle Amerikom upravlja vaš omiljeni, favorizirani, legalni, legitimni pobjednik američkih predsjedničkih izbora, Joe Biden?

Kolinda, Plenković, Milanović (njihovi uprljani prethodnici), stožeraši, znanstvenici, liječnici, zastupnici, novinari i glavni urednici msm medija... morati će odgovarati za sučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom.

I savjet naivnom hrvatskom narodu: Prestanite gledati, slušati, čitati, komentirati objave glavnih medija i političara. Oni su potpuno u službi monstruma propalog Novog Svjetskog Poretka. Biti će im suđeno!

Ne bi im se volio naći u koži!

Članak indeksiran 24.02.2021. Zadnji put osvježen 23.12.2021.

Ocijenjeno u analizi