ЛЕКАРИ ПОТВРДИЛИ да Фајзер вакцине згрушавају крв и садрже отпадни материјал…

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nije tačno da je “potvrđeno” da Pfizer vakcina uzrokuje krvne ugruške

Др Richard Fleming Ph.D., MD, JD извршио је микроскопска испитивања реакције Фајзер вакцине са људском крвљу, а резултати су били узнемирујући.

Истрага је обављена у сарадњи са др Кевином Мекерном након што ФДА није успела да адекватно разјасни питања која је др Флеминг претходно послао агенцији.

 

„Одлучили смо да истражимо шта се заправо налази у овим вакцинама, али смо урадили више него што су људи чинили у прошлости једноставним стављањем капи вакцине под микроскоп“, рекао је др Флеминг у ексклузивном извештају. „Право питање је шта ова вакцина заправо ради када доспе у крв?“

Лекари су под микроскопом прегледали крв др Мекерна, а затим су погледали крв у комбинацији са физиолошким раствором.

Затим су помешали Pfizer BioNTech са крвљу и упоредили га са узорком физиолошког раствора.

Такође су посматрали вакцину саму, физиолошки раствор сам по себи, и поновили ове кораке много пута.

 

 

Снимци крви под микроскопом показују како црвена крвна зрнца изгледају нормално без додатака, а како када се комбинују са физиолошким раствором, а како када се комбинују са Пфизер вакцином.

У узорку где је додата вакцина примећено је да се црвена крвна зрнца „разређују и губе део своје црвене боје“.

Др Флеминг је објаснио: „Сада можете видети како ћелије почињу да плутају заједно и почињу да се згрудвавају… Ово показује губитак кисеоника или хемоглобина који се извлачи и згрушавање настаје, ове упале и згрушавање крви, који се дешавају са црвеним крвним зрнцима само уз додатак вакцине, могу се видети након само минут или два”.

После још једног минута, црвена крвна зрнца су изгубила још више свог капацитета за ношење кисеоника.

На сликама са микроскопа се види место где је испуштена кап Фајзер-ове вакцине, што је довело до тога да кисеоник или хемоглобин у црвеним зрнцима са којима је дошла у контакт постану светлоцрвени или ружичасти, док је околна крв остала тамно црвена и пуна кисеоника.

„Ово није компатибилно са добрим исходом“, објаснио је др Флеминг док је показивао слике.

Током следећег сегмента презентације, др Флеминг се осврнуо на гласине о „малим створењима“ која пливају около у узорцима вакцина.

Иако нису пронашли ниједан живи примерак у вакцини, истраживачи су пронашли изузетну количину „смећа“ кристалних структура и „влакана“ који лебде около и који иначе не би прошли контролу квалитета.

Испитивање Pfizer BioNTech Ковид вакцине није открило графен, микрочипове или друге облике живота.

Лекари су открили „знатну количину отпадака и смећа који крше прихватљиве стандарде за одговорност за производ и свакако нису у складу са очекиваном безбедношћу производа, који је одобрила ФДА за ињекције људима, независно од тога да ли је тај производ у потпуности одобрен или ‘ауторизован’ за (хитну) употребу под ЕУА”.

Не само да лош квалитет Фајзер вакцине показује неуспех ФДА, већ је то и озбиљан проблем правне одговорности за производ, а свако предузеће које продаје неисправан производ као што је овај подлеже тужби.

Завршавајући презентацију, Флеминг је позвао ФДА и друге да „реплицирају овај експеримент и да ФДА, ЦДЦ и друге владине агенције позову на хитну истрагу ова три значајна проблема. Док се то не реши, позивамо на хитан прекид садашњег програма вакцинације док се не докаже да су ова три по живот опасна проблема исправљена”.

 

Članak indeksiran 05. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me