LUKAS POBESNEO KAD JE ČUO ŠTA JE SEVERINA PRIČALA Trebalo je s njom da snimi duet, a evo šta sada kaže o pevačici!

Izvor/medij: Informer
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Severina nije “optužila Srbe da su genocidan narod”

Severina Vučković razbesnela je srpski narod kada je izjavila da Srbija treba da plati odštetu jer se u Srebrenici dogodio genocid.

Ova Severinina izjava, naišla je na osudu javnosti i apel da se pevačici trajno zabrani ulazak u Republiku Srbiju.

A ovaj njen gaf prokomnetarisao je i folk zvezda Aca Lukas koji je svojevremeno s njom trebalo da snimi duet, ali do toga nije došlo:

- Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priiča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva - besneo je Lukas u emsiji "Ekskluizivno".

Podsetimo, Severina je BiH televiziji tvrdila da su Srbi genocidan narod.

- Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - istakla je u dahu i sa smeškom na licu hrvatska pevačica, kako bi se dodvorila sarajevskim medijima- rekla je Severina na sarajevskoj televiziji.

 

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me