Raskrinkavanje.ba

Mondo.rs → MAKRON KAO DEČAK POZIRAO SA PROFESORKOM, ONDA POSTALI LJUBAVNICI! Slika koju svet nije video - 24 godine je starija!

05.03.2024
Tekst članka

Isplivala je fotografija Emanuela Makrona kad je bio dečak, a njegova žena učiteljica.

Makronovi su primer harmoničnog braka za koji razlika u godinama nije, niti je ikada bila, problem u vezi. Danas su poznati kao predsednik države i prva dama, a svojevremeno su bili četrdesetogodišnja profesorka francuskog i latinskog koja je zavela maloletnog šesnaestogodišnjeg učenika, što mnoge intrigira i danas, piše Slobodna Dalmacija.

Pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. Trenutno društvenim mrežama kruži fotografija Brižit Makron sa bivšim suprugom Andre-Luisom Odjeom, kojeg je ostavila zbog Emanuela Makrona, dok on sa njima pozira na istoj fotografiji kao da je njihov sin, a ne Brižitin budućiljubavnik. Mnogi se na društvenoj mreži X (bivši Tviter) pitaju kako je ovaj slučaj mogao da se zataška, jer je 24-godišnja učiteljica jezuitske škole u ​​Amijenu zavela maloletnika, dok je njen najstariji sin čak tri godine stariji od sadašnjeg predsednik Francuske.

Priča se da je Emanuel Makron osvojio srce svoje učiteljice dok je glumio u predstavi, a ona mu je pomogla u tome. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno, Makron se kao student više družio sa profesorima nego sa vršnjacima i tako se još više zbližio sa Brižit. Njegovi roditelji su veoma burno reagovali na njihovu romansu, ali su njih dvoje bili uporni u nameri da održe vezu i na kraju je krunisali brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mestu gde se ona udala za bivšeg muža pre mnogo godina.

Njihov brak je bio prava senzacija kada je Emanuel počeo sve više da se pojavljuje u javnosti, prvo kao ministar, a potom i kao predsednički kandidat 2016. godine.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen 07.03.2024.

Ocijenjeno u analizi