Raskrinkavanje.ba

Mondo.me → MAKRON KAO DJEČAK POZIRAO SA PROFESORKOM, ONDA POSTALI LJUBAVNICI! Slika koju svijet nije vidio - 24 godine je starija!

05.03.2024
Tekst članka

Isplivala je fotografija Emanuela Makrona kad je bio dječak, a njegova žena učiteljica.

Makronovi su primjer harmoničnog braka za koji razlika u godinama nije, niti je ikada bila, problem u vezi. Danas su poznati kao predsjednik države i prva dama, a svojevremeno su bili četrdesetogodišnja profesorka francuskog i latinskog koja je zavela maloljetnog šesnaestogodišnjeg učenika, što mnoge intrigira i danas, piše Slobodna Dalmacija.

Pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. Trenutno društvenim mrežama kruži fotografija Brižit Makron sa bivšim suprugom Andre-Luisom Odjeom, kojeg je ostavila zbog Emanuela Makrona, dok on sa njima pozira na istoj fotografiji kao da je njihov sin, a ne Brižitin budući ljubavnik. Mnogi se na društvenoj mreži X (bivši Tviter) pitaju kako je ovaj slučaj mogao da se zataška, jer je 24-godišnja učiteljica jezitske škole u ​​Amijenu zavela maloljetnika, dok je njen najstariji sin čak tri godine stariji od sadašnjeg predsjednika Francuske.

Priča se da je Emanuel Makron osvojio srce svoje učiteljice dok je glumio u predstavi, a ona mu je pomogla u tome. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno, Makron se kao student više družio sa profesorima nego sa vršnjacima i tako se još više zbližio sa Brižit. Njegovi roditelji su veoma burno reagovali na njihovu romansu, ali su njih dvoje bili uporni u namjeri da održe vezu i na kraju je krunisali brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mjestu gdje se ona udala za bivšeg muža prije mnogo godina.

Njihov brak je bio prava senzacija kada je Emanuel počeo sve više da se pojavljuje u javnosti, prvo kao ministar, a potom i kao predsjednički kandidat 2016. godine.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen 07.03.2024.

Ocijenjeno u analizi