Raskrinkavanje.ba

Večernje novosti → MAKRON UČENIK, BRIŽIT UČITELJICA: Slika ljubavnog para (FOTO)

05.03.2024
Tekst članka

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavila se fotografija Emanuela Makrona kad je bio dječak, a njegova žena učiteljica.

Makronovi su primjer harmoničnog braka za koji razlika u godinama nije, niti je ikada bila, problem u vezi. Danas su poznati kao predsjednik države i prva dama, a svojevremeno su bili četrdesetogodišnja profesorka francuskog i latinskog koja je zavela maloljetnog šesnaestogodišnjeg učenika, što mnoge intrigira i danas, piše Slobodna Dalmacija.

Pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. Trenutno društvenim mrežama kruži fotografija Brižit Makron sa bivšim suprugom Andre-Luisom Ođeom, kojeg je ostavila zbog Emanuela Makrona, dok on sa njima pozira na istoj fotografiji kao da je njihov sin, a ne Brižitin budući ljubavnik. Mnogi se na društvenoj mreži X (bivši Tviter) pitaju kako je ovaj slučaj mogao da se zataška, jer je 24-godišnja učiteljica jezuitske škole u ​​Amijenu zavela maloljetnika, dok je njen najstariji sin čak tri godine stariji od sadašnjeg predsjednika Francuske.

Priča se da je Emanuel Makron osvojio srce svoje učiteljice dok je glumio u predstavi, a ona mu je pomogla u tome. Bilo je to početkom devedesetih.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi