Miroslav Ilić se bori sa podmuklom bolesti, a sada je završio u bolnici! Ljekari mu se bore za život, a oglasila se i njegova supruga! (FOTO)

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

-

Kako i sami znate da do nas svakog dana dolaze razne informacije o mnogim stvari koje se dešavaju na našim prostorima kako na Balkanu tako i cijelom svijetu tako je i ovog puta do nas došla informacija koja je sve šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Ovo je priča koja se tiče jednog našeg jako pozantog pjevača a njegovo ime je Miroslav Ilić.

To je jedan od pjevača koji je na našoj estradi dugi niz godina i samim time on ima jako veliku karijeru iza sebe kao i jako veliki niz hitova koje mnogi ljudi slušaju te ga mnogi vole i podržavaju njegovu karijeru. Tako je do nas sada došla informacija koja se tiče njegovog zdravlja koja je sve šokirala a radi se o tome da se on bori sa jako teškom podmuklom bolesti.

Radi se o tome da on ima tu bolesti već dvije godine gdje mu se javljaju alergije te samim time ljekari ne mogu da uspostave zbog čega se to dešava njemu. Tako on kaže da je stalno u bolnici ali da ne može da riješi taj problem. Šta vi mislite o ovome svemu što se njemu dešava. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta.

Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me