Musliman oženio Srpkinju i preselio se u Beograd: Kada vidite šta je uradio neće vam biti dobro (VIDEO)

Izvor/medij: Pretežno šašavo
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Može gore i od tabloida

POPULARNI TURSKI VLOGER PO IMENU DINČER KARAPIČAK SE OŽENIO SRPKINJOM IZ BEOGRADA, I ONI TU TRENUTNO I ŽIVE, U BEOGRADU.

O svim turističkim znamenitostima grada Beograda je napravio jedan izuzetno dobar film. Turčin je odlučio da predstavi sve ono što je njemu najzanimljivije u srpskoj prijestolnici bilo.

 

Kazao je kako voli Beograd, da mu je to definitivno jedan od ljepših gradova Evrope, a obzirom da mu je supruga iz beograda, on je osjetio još veću povezanost sa ovim gradom. Kazao je da polako uči srpski jezik, najviše mu njegova supruga pomaže oko toga.

Istanbul se nalazi u zapadnoj Turskoj i okružuje Bospor. Zlatni rog, zapadni Bosporski zaljev, dijeli europski dio na južni i sjeverni dio. Južni dio je poluotok između Mramornog mora i Zlatnog roga s povijesnom jezgrom grada. Sjeverno od njega nalaze se susjedne povijesne četvrti Galata i Pera. I na zapadu i na sjeveru i istoku, metropola raste daleko izvan povijesnih susjedstava. Na jugoistoku leže kneževski otoci koji pripadaju Istanbulu.

Članak indeksiran 11. 03. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me