Na zvaničnoj web stranici Bijele kuće stoji peticija, u kojoj se traži pokretanje istrage protiv „Fondacije Bill & Melinda Gates“ zbog zloupotrebe medicine i zločina protiv čovječnosti

Izvor/medij: Balkantimes
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

Na zvaničnoj web stranici Bijele kuće (White house) je pokrenuta peticija: gdje se traži pokretanje istrage i krivično gonjenje Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde, između ostalog zbog “zločina nad čovječanstvom”.

 U peticiji se navodi: “Dok posmatramo događaje oko “pandemije COVID-19”, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica prije proglašenja prve žrtve u Wuhanu u Kini, orgnizovana su dva velika događaja. Jedan je “Event 201”, a drugi “Vojne svjetske igre”, događaji su se održali u Wuhanu. Od tada je kreće pritisak na na svijet da se napravi vakcina i pritisak za biometrijsko praćenje ljudi.

Na čelu toga stoji Bill Gates, koji je javno izrazio interes za “smanjenje rasta populacije” za 10-15%, putem vakcinacije. Gates, UNICEF i WHO već su vjerodostojno optuženi za namjernu sterilizaciju kenijske djece korištenjem skrivenog antigena HCG u vakcinama protiv tetanusa”, navodi se u peticiji na zvanicnoj stranici Bijele kuće.

Kongres i sva druga tijela upravljanja treba da prekinu sa  dužnostima, dok se ne završi temeljita i javna istraga navedenog, stoji u peticiji.

Balkantimes.pres

Članak indeksiran 15. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me