Napravila je čak 50 operacija kako bi izgledala kao Angelina Jolie

Izvor/medij: CroModa
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Demantirano Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, djevojka iz Irana nije imala 50 plastičnih operacija kako bi ličina na Angelinu Jolie

Ova je 29-godišnja Iranka u želji da izgleda kao slavna holivudska glumica i redateljica kod estetskih kirurga česta gošća. Napravila je čak 50 plastičnih operacija.

Iranka Sahar Tabar jedna je od zvijezda Instagrama koje pažnju privlače na radikalan, nesvakidašnji, definitivno drugačiji način u odnosu na ono što nam prezentiraju tipične 'Instaljepotice'.Ona ima jednu zanimljivu fiksaciju, silno želi izgledati kao Angelina Jolie, a usto je i velika pobornica plastičnih operacija. Možete i sami pretpostaviti kako je pokušala postići 'Angelina Jolie look'.


Ova je 29-godišnja Iranka u želji da izgleda kao slavna holivudska glumica i redateljica kod estetskih kirurga česta gošća. Ono što je nekima odlazak u frizerski salon, to je za Sahar odlazak na plastičnu operaciju. Uradila ih je više od pedeset, najviše na licu, pritom je uspjela ekstremno promijeniti izgled usta i nosa, a koliko je sve to na tragu Angelinine ljepote, prosudite sami.


Zanimljivo je i da se Sahar nije zadržala samo na licu nego je i svoju tjelesnu težinu uspjela spustiti na 40 kilograma.


Mnogi će se složiti da je i dalje daleko (predaleko!) od Angeline, ali - ako ništa drugo - bar je uspjela u jednom alternativnom cilju: privukla je pažnju javnosti i medija, tako da je na Instagramu trenutno slijedi više od 280 tisuća znatiželjnika iz cijelog svijeta.

Članak indeksiran 01. 07. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me