NE SAMO DA JE VRHOVNI SUD SAD PROGLASIO NEVAZECIM PREDSJEDNIČKE IZBORE 2020

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Niti su izbori u SAD-u poništeni, niti je u toku “globalni reset valute”

-

🧐NE SAMO DA JE VRHOVNI SUD SAD PROGLASIO NEVAZECIM PREDSJEDNIČKE IZBORE 2020... VEĆ JE DOSLO I DO PONISTAVANJA GLOBALNE VALUTE...!!

- samo to niko ne zna jer korumpirani mejnstrim mediji odbijaju da rade svoj posao i govore istinu. ▪️ Advokat Lynn Wood: "Izbore 2020. poništio je Vrhovni sud Sjedinjenih Država zbog kradje glasova. Utvrđeno je da su prevaru vodili demokratski lideri koristeći CIA-u i strane organizacije, uglavnom Kinu, u pokušaju da preuzmu Amerika - to se zove izdaja !!

Čekamo zvaničnu objavu o raspuštanju Predsjedništva i američkog Kongresa i uvođenju vanrednog stanja dok oni ne budu na snazi ​​▪️Svih 209 nacija koje učestvuju u Globalnom resetovanju valute su se pretvorile u zlato/aktivu i trgovao Forexom iza kulisa od nedjelje uveče 28. ▪️Novi kvantni finansijski sistem Q*F*S je započeo integraciju sa Globalnim finansijskim sistemom i Globalnim bankarskim sistemom u srijedu, 31. avgusta u ponoć ▪️Sve operacije se kreću sa prethodnog zarobljeni sistem Duboke države/Globalizma/Kabale u Novi Svet i Kvantno doba uspešno se sprovode po planu belog šešira, bez obzira da li rat u svetu smatra predsednika.

Mi ovde znamo ko je predsednik, znamo da je G7 je oslobođen, znamo da su glavne globalističke institucije oslobođene, a mi samo pratimo poziv fizičko objavljivanje činjenice...!!

· ·

Članak indeksiran 12. 09. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me