Nemačka: Novo istraživanje dokumentovalo mRNA vakcine kao „najsmrtonosnije vakcine u istoriji“

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Njemačka studija nije proglasila vakcine protiv Covid-19 “najsmrtonosnijim u istoriji”

Istraživanje u Nemačkoj proglasilo da su mRNA vakcine „najsmrtonosnije vakcine u istoriji“ zbog velikog broja štetnih efekata na ljudska srca i mozak. Novo istraživanje iz Nemačke je dokumentovalo kako je pacijent umro nekoliko nedelja nakon što je dobio svoju treću mRNA injekciju.

Noqreport.com izveštava: Odmah nakon toksičnih injekcija sa spajk proteinom, njegovi simptomi Parkinsonove bolesti brzo su se eksponencijalno pogoršali, a odatle je sve išlo nizbrdo. Patološki izveštaj potvrđuje njegovu kliničku istoriju bez IKAKVE dokumentacije da je ikada imao Fauči grip, zvani. Covid-19, prema obdukciji. Ovo je slučaj smrti izazvane vakcinom o kojoj Big Pharma, Big Media i Vaccine Industrial Complex NE žele da iko čuje, raspravlja ili ponovo objavljuje u vestima.

Istraživači su izvršili obdukciju 76-godišnjeg muškarca sa Parkinsonovom bolešću koji je umro samo nekoliko nedelja nakon što je dobio svoju treću mRNA vakcinu protiv Covid-a. Istraživači su obradili tkiva u telu čoveka formalinom i zabojili ih eozinom i hemotoksilinom za ispitivanje. Prva vakcina protiv Covid-a koju je pacijent dobio bila je injekcija AstraZeneca, zatim je dobio dve vakcine Pfizer-a iste godine, 2021. Nakon druge vakcine, njegova porodica je primetila velike promene u njegovom ponašanju, jer je postao mnogo letargičniji, anksiozniji i nije želeo da ga dodiruju. Onda je postao veoma povučen, pa su mu dali treću vakcinu, a onda je umro.

Obdukcija je otkrila upale u srcu i mozgu. Pretrpeo je miokarditis koji nije izazvan prirodnom infekcijom, već proteinima šiljaka. Takođe je pretrpeo akutno oštećenje mozga potpuno nepovezano sa njegovom Parkinsonovom dijagnozom, prema tri vrste patoloških nalaza, uključujući neuronsku smrt. Pogodite šta su našli u prednjem režnju njegovog mozga? Spajk proteine.

Šiljasti proteini u mozgu i vaskularnom sistemu žrtava vakcinisanim protiv Covid-a sada se pojavljuju na obdukcijama kao glavni uzrok moždanog udara i srčanog udara.
Naučnici i lekari koji još uvek poriču da vakcine protiv Covid-a izazivaju smrt, moraju pažljivo da pogledaju ove nalaze, pošto detaljne fotografije otkrivaju pacijentovo tkivo kontaminirano i ugroženo spajk proteinima. Vakcine su izazvale oštećenje mozga. Tačka. Pogledajte izveštaj o slučaju. Pratite nauku.

Pacijent je takođe pretrpeo generalizovani otok srca. Zatim je oštećenje mozga izazvano vakcinom izazvalo napade, zbog čega je izgubio svest, a on je na kraju udahnuo sopstvenu povraćku ili pljuvačku i na kraju umro od toga, kažu patolozi. Evo kako je to prošlo po rečima patologa:

„Vakcina koja cirkuliše po telu doći će u kontakt sa krvnim sudovima. Dakle, lipo-nanočestice koje sadrže iRNK će otići u krvne sudove. A ćelije krvnih sudova su te koje će izraziti šiljasti protein.” Drugim rečima, šiljasti protein je izazvao masivni inflamatorni odgovor u različitim delovima mozga, uzrokujući smrt u tim delovima.

 

Britanski i američki naučnici medicine odbijaju da izvrše autopsiju u potrazi za ovakvim proteinima šiljaka. Medicinska industrija očigledno potiskuje ovo istraživanje da bi zaštitila industriju vakcina uopšte i ono što mnogi nazivaju „holokaustom vakcine“ sa ovim mRNA injekcijama.

Dr Robert Lovri, neurolog sa sedištem u Teksasu, je u zapisniku koji kaže da bi trebalo obaviti obdukciju svake mlade osobe koja umre iznenada i neočekivano, a evo šta je on izjavio o spajk proteinu: „Oni ne sprečavaju bolest, a neposredni i dugoročni rizik od ozbiljnih povreda od njih je veći od rizika od stvarne bolesti. Prirodni imunitet na korona viruse je daleko bolji i dugotrajniji od bilo čega što ove vakcine pružaju”.

Nulta Tačka/NewsPunch

Članak indeksiran 15. 03. 2023 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me