Nemanja Blagojevic: Za rat u Ukrajini odgovorni su Hazari

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: “Zavjerološki” novinar pravda rusku invaziju antisemitskim teorijama zavjere

-

KAKO ĆE SE ZAVRŠITI RAT U UKRAJINI?

*Zar to nije svima odavno jasno... Pa uvodjenjem digitalne indentifikacije gradjana,ukidanjem papirnog novca, uvodjenjem svakog gradjana u kompjutersku bazu i m+masovnom prismotrom svega sto radimo i govorimo.

*Jel stvarno neko i dalje mislim da je ovo rat pravoslavlja protviv satanizma??? ...Tako sto se pravoslavci bore protiv pravoslavaca,Sloven protiv Slovena,brat protiv brata??? Jel se radujemo pobedi Rusije, gde je Istok Ukrajnie, gde zive Rusi, potpuno razrušen i iseljen. Jel mislimo da Rusi i Ukrajinci stoje iza ovog rata i da im ide na korist? Kako ne vidimo,eno su tamo Hazar i Englez smeju se, glupim slovenima....

*Jel znamo da je po zvaničnoj statistici od početka rata do sada iseljeno 6 500 000 Ukrajninaca. Da je Ukrajina za vreme SSSR imala 56 miliona stanovnika,a da je vec sad spala na 32 miliona.

*Da li znate da je Henri Kisindzer , politikolog svetskog globalizma i savetnik američkih predsedika, oktobra 2012. izjavio ,da će drzava Izrael prestati da postoji kao rezultat sukoba na Blikom istoku u kome će učestvovati NATO, Rusija i Arapske zemlje. Postoji i nezvanična prica da je jos 90ih rekao tadašnjem Izraelskom premijeru da je izrael završio svoju ulogu i da je na prostorima blikog istoka njegov opstanak na izmaku.

*Pre nekoliko godina analizirajuči spoljnu politiku Hazarske elite profesor političke socijologije Zoran Milošević je dao analizu da Hazari uveliko rade na kreaciji velike Hazarije,a da će jezgro te Harazije biti u Ukrajini. To tih zaključka je došao analizirajuci upliv njihove političke elite,projekta i novca u mnoge evropske drzave.

*U trenutnoj fazi rata u Ukrajini,Rusi su izvršili smenu komadnog kadra i intenzivirali dejstva artiljerije, i raznih dalekometnih oruzja. U ovoj fazi rat se vodi granatiranjem i velikim vojnim zrtvama pre svega sa ukrajinske strane,koju prati i totalna destrukcija gradova i iseljavanje ukrajinaca. Moral ukrajinske vojske je jos uvek veliki i dobro se drze,ali pomoć sa zapada opada i samo je pitanje kada će Ukrajinci ostati bez goriva , municije i zaliha.

*Pobeda Rusije u nekom obliku je neminovna, ali tek posto se Ukrajina za nekoliko meseci jos vrati u kameno doba,kada se to područje Evrope jos više osirmaši,devastira i raseli. Tada će na scenu stupiti opet neka bolest,moguce majmunska, pa će se nastaviti sa seledećom fazom globalizma.

*Dok nam je paznja ciljano bila usmerena na rat u Ukrajini, u svetu se dešava nešto bez presedana, gubitak suvereniteta drzava i slobda gradjanina. Sada u maju na snagu je stupio ugovor „Svetske zdravstvene organizacije“ i 194 zemlje(pa i Srbije), po kojim će svaka drzava sa SZO potpisati pravno obavezujuči sporazum po kome drzava potpisnik predala sva prava upravljanja i sprovodjenja mera u kriznim siutacija, nevladinim organizacijama koje deluju u sadejstvu sa SZO.

*U slučaju potpisivanja ovog ugovora, vojska i policija bi bile podvrgute naredbama SZO,gobalnih korporacija,nevladinih organizacija i pojedinaca. U tom sporazumu vojska i policija bi mogle delovati porotiv vlastitog naroda,a u slučaju otpora mogle bi delovati i snage Ujedinjenih nacija.

*Prihvatanjem ovog ugovora , drzava bi morala sprovoditi sve odluke SZO bez pogovora, a to opet znaci preuzimanje vlasit nad svim zemljama od strane nekih globalnih institucija i pojedinaca i oduzimanje suvereniteta potpisanicima ugovora.

*SZO od zemalja potpisnica trazi razvoj softfera za globalnu elektronsku potvrdu vak**sinacije,tj samim time i potpunu vasinasiju svojih gradjana.

*Posto Szo smatra da medju populacijom postoji oko 25posto „visoko rizicnih ljudi“ koji ce se protiviti, za njihh se odobrava izgradanja „kampova“ sa strazom,kako bi im sprecio kontakt sa spoljnim svetom(logori za neposlusne sistemu).

*U svrhu kontrole svetske populacije koja prihvati uvodjenje ID digitalnog sertifikata, sluzi fajzerov patant odobren 31.08.21,koji sluzi pracenju svih vakcinisanih osoba sirom sveta putem takozvane „IOT“ platforeme. A dopunska kontrola vršice se i digtalnim valutama i digutalnim pasosima.

*Ovaj ugovor potpisale su skoro sve zemlje sveta. A one koje nisu kao što su Rusija i Iran, to isto rade na svoj način uvodjenjem biometrije, čipovanjem ljudi, uvodjenjem masovne kontrole,prismotre i jos strozijih zakona.

*Glavno pitanje ostaje,koiliko će ljudi jos biti nesvesni da shvate da se svaki rat vodi izmedju nevidljivog gospodara(demonskih sila) i coveka. Kada demon koji poseda ruskog vojnika,puca na ukrajinskog vojnika koga takdje poseda demon i obrnuto,šta mislite ko pobedjuje,čovek ili demon????

*Voleo bi da prestanemo podele na Ruse i Ukrajince, na NATO i ISTOČNI BLOK, na katolike,muslimane i hrišćane,jer je to caka na koju nas 5 000 godina drze u matriksu. Ne bore se u Ukrajini NATO I Rusija, već nesvest i svest čovečanstva,a na zalost nesvest pobedjuje.

*STA NAM JE ČINITI: GRADJANSKA NEPOSLUŠNOST, SLOGA I MOLITVA!

GOSPOD BOG SA NAMA I U NAMA!

Слика може припадати 1 особа и текст

 

Članak indeksiran 08. 07. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me