Raskrinkavanje.ba

Depo → Neviđeni skandal: Iranac uputio grube psovke prisutnima, evo kakvu je reakciju izazvao

17.01.2024
Tekst članka

Imani je izrekao grube psovke upućene prvo osnivaču i predsjedniku Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu Klausu Shwabu, a onda i svima u sali

Iranski producent i umjetnik, koji se bavi kreiranjem video sadržaja o aktuelnim događajima Damon Imani tokom govora na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu učinio je nešto potpuno neočekivano što je šokiralo sve prisutne.

Naime, on je prvo zahvalio organizatorima što su mu dali mogućnost da bude jedan od govornika i da iskreno priča, a potom je počeo da psuje sve prisutne.

Imani je izrekao grube psovke upućene prvo osnivaču i predsjedniku Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu Klausu Shwabu, a onda i svima u sali.

- Mi smo slobodni ljudi i ostaćemo slobodni. A vi, novi svjetski poredak, kao i vaši globalni prijatelji, uključujući sve u ovoj prostoriji mogu da idu i da se je*u - naveo je on.

Nakon toga, Klaus Schwab, a zatim i drugi prisutni, ustali su i napustili događaj.

Online prijenos je nakon toga odmah prekinut.

Damon Imani je iranski producent i umjetnik sa sjedištem u Danskoj, koji kreira video sadržaje koji se odnose na različite teme, uključujući društvena pitanja, vijesti i trenutne događaje. Poznat po svom satiričnom pristupu, Imani svojim radom skreće pažnju na društvena i politička pitanja.

Sa napetom političkom klimom u svijetu u eri 2016-20., Imanijev sadržaj je stekao pažnju korisnika društvenih mreža s obje strane, kao i javnih ličnosti kao što su Donald Trump, Joe Rogan, Alex Jones, Elon Musk i mnogi drugi utjecajni figure. Njegov rad je također predstavljen u velikim medijima kao što su USA Today, InfoWars, The Associated Press, BPR Politics And Business i mnogi drugi.

Članak indeksiran 29.01.2024. Zadnji put osvježen 30.01.2024.

Ocijenjeno u analizi