OBJAVLJENE PRVE SLIKE, NEPOKRETAN, SJEDI UMOTAN U BRAON ĆEBE: Evo gdje se trenutno nalazi Michael Schumacher

Izvor/medij: Novi
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Schumacher kao meta klikbejta

Michael Schumacher napustio je vilu u Švicarskoj u kojoj je boravio od dolaska iz bolnice. 

Njegov život i dalje se drži u tajnosti, ali je njamački magazin "Bunte" uspio da sazna gdje se nalazi sedmostruki šampion Formule 1, a uz ovu priču objavio je i eksklzivne fotografije. 

61448296-michael-schumacher-formula-1

Porodica je Michaela prebacila iz Švicarske na Majorku krajem prošle godine, pa je slavni vozač u Španiji dočekao Božić, Novu godinu, ali i svoj 50. rođendan, koji je bio 3. januara. 

Privatnim helikopterom iz mjesta Gland na Ženevskom jezeru, gde Schumacher inače živi, prevezen u vilu Jasmin, čiji je takođe vlasnik, u luci D'Andratks.

michael

U tom dijelu žive samo ekstremno bogati, a komšije su otkrile da su vidjele Schumachera. 

On je smješten u kući na Majorci, koju je njegova supruga Korina kupila prošle godine za 30 miliona eura. Riječ je o zatvorenom kompleksu na ostrvu, koji je ograđen i u kojem se nalazi više luksuznih kuća.

 

To bi mogao biti nagovještaj nekih boljih dana za Schumavhera, budući da se vjeruje da je odlazak u Španiju njegov prvi izlazak iz vile na Ženevskom jezeru.

c77e8c7e45e0ed9d4f51-1

"Bunte" je naveo da je Michael i dalje okružen medicinskim osobljem, koje brine o njemu.Taj magazin prenosi da medicinske sestre koje borave u njegovoj kući nose hirurške maske, a da je Schumacjer sjedio na terasi svog novog doma, umotan u braon ćebe.

Članak indeksiran 05. 03. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me