Raskrinkavanje.ba

Magazin Dan → ODE NAM PRVI ČOVEK SRBIJE! Drama u Majami Biču! Srušila se zgrada gde Đoković ima stan… BROJ ŽRTAVA OGROMAN! STRAŠNO! (VIDEO)

24.06.2021
Tekst članka

Novak Đoković je svakako jedan od najutjecajnijih ljudi u cijelom svijetu, po mnogim najveći teniser u svijetu njene historije, a na Balkanu se svakako nije rodio veći sportista ikada. Koji čovjek je i više nego uticajan u mnogim sferama društva, a njegova riječ je u bilo kojoj sferi društva odjekne kao bomba.

Ovaj je čovjek kada je u pitanju tenis napravio dosta stvari u posljednjih mjesec dana i od totalnog autsajdera na rolan garosu, čovjek je uzeo turnir koji je već bio upisan na adresu Rafaela Nadala. Tako se on sa ovom pobjedom približio na samo jedan gran slem zaostatka za _Nadalom i Federerom, pa se aktivno uključio borbu za najvećeg svih vremena. Sada je njegovo bogastvo dodatno naraslo, a procjenjuje se da je Pariškom šljakom povećao svoje bogastvo na 125 miliona dolara, a samo od nagrada.

Zbog toga nikog više ne čudi da prvi reket svijeta ima nekretnine rasute po svim dijelovim svijeta, i samo u Aziji nema neku nekretninu, a koliko voli Sjedinjene američke Države pokazuje i podatak da ima tamo čak 3 nekretnine. Također, prije nekoliko je prodao stan koji je veliki a nalazi se u New Yorku, je rone fizički ne može biti na svim tim stranama cijelog svijeta odjednom. On ima fenomenalni stan na Majami Biču, a ako još zapratite Jelenu Đoković, vjerujemo da znate svi kako izgleda ovo luksuzno izdanje.

Tako je jutroc cijela Amerika buknula sa informacijom da je cijela zgrada izorila u velikom požaru, a da se trenutno ne zna koliko ima poginulih osoba. Radi se o zgradi koja se nalazi prkeo puta Đokovićeve zgrade, a još ne zna da li je i njegova zgrada oštećena.

 

Članak indeksiran 29.06.2021. Zadnji put osvježen 29.06.2021.

Ocijenjeno u analizi