Raskrinkavanje.ba

Balkan Life Today → ODE NAM PRVI ČOVEK SRBIJE! Drama u Majami Biču! Srušila se zgrada gde Đoković ima stan… BROJ ŽRTAVA OGROMAN! (VIDEO)

24.06.2021
Tekst članka

Za Novaka Đokovića se svakako zna da je jedan od najutecajnijih ljudi u celom svetu, po mnogima najveći teniser u svetu u njenoj istoriji, a na Balkanu se svakako nije rodio veći sportista ikada. Čovek koji je i više nego utecajan u mnogim sferama društva, a njegova reč u bilo kojoj sferi društva odjekne kao bomba.

Čovek je u sferi tenisa napravio jako puno u poslednjih mesec dana i od totalnog autsajdera na rolan garosu, čovek je uzeo turnir koji je već bio upisan na adresu Rafaela Nadala. Saa ovom pobedom se približio na samo jedan gran slem zaostatka za Nadalom i Federerom, te se aktivno uključio u borbu za najvećeg svih vremena. Njegovo bogatstvo je dodatno naraslo, a procenjuje se da je sa Pariškom šljakom povećao svoje bogatstvo na 125 miliona dolara, samo od nagrada.

Zato i ne čudi da prvi reket sveta ima nekretnine rasute po svim delovima ssveta, i samo u Aziji nema neku nekretninu, a koliko voli Sjedinjene Američke Države pokazuje i podatak da ima tamo čak 3 nekretnine. Nedavno je prodao i veliki stan koji ima u New Yorku, jer on fizički ne može biti na svim tim stranam sveta odjednom. U Majami Biču ima fenomenalan stan, a ako pratite Jelenu Đoković, verujemo da znate svi kako izgleda ovo luksuzno zdanje. 

Jutros je cela Amerika buknula sa informacijom da je cela zgrada izgorela u velikom požaru,a da se trenutno ne zna broj poginulih osoba. Radi se o zgradi koja se nalazi preko puta Đokovićeve zgrade, a još se ne zna da li je i njegova zgrada oštećena. 

Članak indeksiran 29.06.2021. Zadnji put osvježen 29.06.2021.

Ocijenjeno u analizi