Raskrinkavanje.ba

Cenzurisano → ODE NAM PRVI ČOVEK SRBIJE! Drama u Majami Biču! Srušila se zgrada gde Đoković ima stan… BROJ ŽRTAVA OGROMAN! (VIDEO)

24.06.2021
Tekst članka

Kada govorimo o Novaku Đokoviću, slobodno možemo reći kako je on jedan od najuticajnijih ljudi u cijelom svijetu, mnogi će reći kako je on najveći teniser i to u cijeloj historiji tenisa, a kada je Balkan u pitanju tu se svakako nije rodio veći sportista ikada. On je čovjek koji je i više nego uticajan u mnogim sferama društva, a kada on nešto izjavi to u društvu odjekne kao bomba.

U tenisu je u poslednjih mjesec dana napravio mnogo, i od totalnog autsajdera na takmičenju rolan garosa , na kraju je uzeo turnir za koji su mislili da je već u rukama Rafaela Nadala. Ovom pobjedom on se približio na samo jedan gren slem zaostatka za Nadalom i Federerom, i samim tim se uključio u borbu za najvećeg svih vremena. Đoković ima nekretnine širom svijeta, jedino u Aziji nema do sada ni jednu nekretninu.

 

 

On izgleda voli posebno Sjedinjene Američke Države, a u prilog tome govori i činjenica da on tamo ima čak 3 nekretnine. On je nedavno prodao stan koji je imao u New Yorku, jer on prosto ne može biti na svim strana svijeta. U Majami Biču ima fenomenalan stan, a ako pratite Jelenu Đoković, verujemo da znate svi kako izgleda ovo luksuzno zdanje. Jutros je u cijeloj Americi kao bomba odjeknula vijest da je cijela zgrada izgorjela u velikom požaru, i da još uvijek nije poznat broj nastradalih osoba. Naime radi se o zgradi koja se nalazi preko puta Đokovićeve zgrade, a još uvijek nema informacija da li je njegova zgrada oštećena.

Članak indeksiran 29.06.2021. Zadnji put osvježen 29.06.2021.

Ocijenjeno u analizi