Otac Aleksandra Vučića završio u bolnici! Ljekari mu se bore za život, a on je u jako teškoj situaciji! Evo šta mu se desilo! (FOTO)

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

-

I sami ste svjedoci kako svakog novog dana do nas dolazi veliki broj informacija o mnogim stvarima i dešavanjima kako na Balkanu tako i u cijelom svijetu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i niko nije mogao da vjeruje da se nešto ovako desilo. Pogledajte o čemu radi.

Naime, radi se o tome da je glavni akter ove priče jedan od najpoznatijih političara sa cijelog Balkana. Dakle, radi se o predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću koji je već drugi mandat predsjednik Srbije i za sada jako dobro radi svoj posao što je i rezultat što su ga ljudi ponovo izabrali za predsjednika. Međutim prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja je veuana za njega. Pogledajte o čemu se radi. Dakle, radi se o tome da je prije nekoliko dana se pogoršalo zdravstveno stanje njegovog oca i nakon toga on je hitno premješten u bolnicu.

Nakon toga mnogi mediji su pokušavali da saznaju neku informaciju o ovome ali nikome nije pošlo za rukom kakav je problem nastao te niko ne zna o čemu se radi. Da li će se neko oglasiti povodom ove teme i da li će neko reko o kakvoj bolesti se radi kod predsjednikovog oca ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome? Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima.

Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me