Otkrivena najveća Federerova tajna: “On je sin poznatog srpskog pjevača, sve se sada saznalo”

Izvor/medij: Atropico
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Kako šale sa društvenih mreža postaju dezinformacije

Roger Federer je u svojoj karijeri ostvario mnogo uspjeha.

Osvojio je 20 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, što je najviše u historiji muške konkurencije. Također, Federer je jedan od osmorice muških tenisera koji su u svojoj karijeri osvojili sva četiri Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji. Uz Agasija, Connorsa i Nadala jedini je tenisač koji je Grand Slamove osvojio na tri različite podloge (zemlja, trava i tvrde podloge).

Internetom kruži urnebesna fotografija na kojoj je prikazana dugo čuvana tajna Rogera Federera o tome ko mu je otac.

Sudeći po ovoj fotografiji, tu dileme nema, to je legendardni srpski pjevač Nino Rešić.

Pogledajte samo slike njih dvojice iz mladosti i sve će vam biti jasno!

 

– Da li je Federer zapravo Ninov davno izgubljeni sin, rođen iz tajne veze sa djevojkom iz Švajcarske kada je Nino imao 17 godina? Mislite o tome, piše iznad ove urnebesne slike.

Podsjećamo, Amir Rešić, poznatiji kao Nino je bio bosanskohercegovački i srbijanski pjevač. Rođen je u Bosanskoj Dubici 22. januara 1964, a ovaj svijet je napustio u Bijeljini 18. oktobra 2007. od posljedica perforacije gušterače, izazvane dugogodišnjim alkoholizmom.

Početkom rata odlazi u Srbiju, gdje je i počeo vlastitu karijeru. Proslavio se hitom Zorana Matića iz 1993. “Što mi noći nemaju svanuća”.

Niz godina snimao je za ZAM produkciju, a poznatije pjesme su mu: “Šta ću mala s tobom”, “Udahni duboko”, “Zaćutale sve gitare”, “Tvoje oči” i dr.

Izvor: novi.ba

Članak indeksiran 09. 11. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me