Otkrivena najveća Federerova tajna: “On je sin poznatog srpskog pjevača, sve se sada saznalo”

Izvor/medij: Dobar Dan
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Kako šale sa društvenih mreža postaju dezinformacije

ROGER FEDERER JE SIGURNO JEDAN OD NAJBOLJIH SPOTISTA SVIH VREMENA KOJI JE OBILJEŽIO SVIJET TENISA ALI I SPORTA. KOJI JE POSTAVIO I SKORO SVE MOGUĆE REKORDE U BIJELOM SPORTU.

Ovih dana, internetom kruži jedna urnebesna fotografija gdje je prikazana dugo čuvana tajna Rogera Federera o tome ko mu je otac.

 

Ako je suditi prema ovoj fotografiji, dileme nema, legendarni pjevač iz Srbije Nino Rešić je njegov otac.

Pogledajte samo njihove slike iz mladosti i sami ćete vidjeti o čemu je riječ. Biće vam sve jasno ovdje:

Da li je Roger zapravo Ninov davno izgubljeni sin, koji je rođen iz tajne veze sa djevojkom iz Švajcarske kada je Nino 17 godina imao?

Naravno, tekst je šaljivog karaktera, preuzeli smo sa Novi.ba stranice, a vi nam šaljite i dalje slične urnebesne fotke, a mi ćemo najzanimljivije rado objaviti na našim stranicama.

Federer je rođen u Baselu, Švicarska. Njegov otac, Robert Federer, švicarski je njemački iz Bernecka u kantonu St. Gallen, a njegova majka, Lynette Federer (roda Durand), Afrikaner je iz Kempton Park, Gauteng, u Južnoj Africi. Federer ima jedno sestru, stariju sestru, Dianu, koja je majka skupine blizanaca. Budući da je njegova majka južnoafrička, drži i švicarsko i južnoafričko državljanstvo. Odrastao je u obližnjim Birsfelden, Riehen, a zatim Münchenstein, blizu francuske i njemačke granice, a govori švicarski njemački, standardni njemački, engleski i francuski tečno, kao i funkcionalni talijanski i švedski; Švicarski njemački je njegov materinji jezik. Federer je služio kao dječak s loptom na svom rodnom Basel turniru, švicarskom indoorsu, 1992. i 1993. godine.

Šta kažete?

Članak indeksiran 09. 11. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me