OVA VIJEST JE IZAZVALA LUDNICU NA ESTRADI: Ceca se udala za Sašu Matića…

Izvor/medij: CIK
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Ceca i Saša

Ceca Ražnatović se udala za kolegu Sašu Matića! Al‘ zamalo. Pjevačica je s kolegom snimila visokobudžetni spot za pjesmu „Lažov notorni“, pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića. Ceca je igrala mladu, a Matić mladoženju. Snimanje je trajalo više od deset sati, a Ceca je tom prilikom ponijela vjenčanicu u kojoj je blistala.

I reditelj je podelio fotografiju s Ražnatovićkom na Instagramu i napisao da je sa folk zvijezdom obnovio saradnju nakon 15 godina. Inače, pjesma će se naći na Matićevom albumu „Ne bih ništa mijenjao“, koji će biti u prodaji od 4. decembra.

Saša Matić (26. april 1978. Drvar, Jugoslavija) je srbijanski pop-folk pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Aleksandar Saša Matić je rođen 1978. godine u Drvaru gdje je odrastao s bratom Dejanom, majkom Dragicom i ocem Zoranom. U dobi od 7 godina, 1985. godine,[potreban citat] s porodicom napušta rodno mjesto i odlazi u Beograd. Nižu i srednju muzičku školu je završio u Zemunu.

Tri godine je pjevao u klubu Španac, koji se nalazi u okviru Studentskog grada, u Novom Beogradu. Tada je bio popularan po idealnom interpretiranju pjesama Harisa Džinovića. Prvi album je objavio 15. marta 2001. godine i odmah je stekao široku popularnost. Pobjeđuje na Budvanskom festivalu 2003. i na prvom Grand festivalu 2006. godine.

Diskografija

Maskara (2001)
Kad ljubav zakasni (2002)
Zbogom ljubavi (2003)
Anđeo čuvar (2005)
Poklonite mi nju za rođendan (2007)
Nije ljubav trag na hartiji (2010)
Nezaboravne (2011)
X godina zajedno (2011)
Ja se ne predajem (2012)

Ceca Ražnatović se udala za kolegu Sašu Matića! Al‘ zamalo. Pjevačica je s kolegom snimila visokobudžetni spot za pjesmu „Lažov notorni“, pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića. Ceca je igrala mladu, a Matić mladoženju. Snimanje je trajalo više od deset sati, a Ceca je tom prilikom ponijela vjenčanicu u kojoj je blistala.

I reditelj je podelio fotografiju s Ražnatovićkom na Instagramu i napisao da je sa folk zvijezdom obnovio saradnju nakon 15 godina. Inače, pjesma će se naći na Matićevom albumu „Ne bih ništa mijenjao“, koji će biti u prodaji od 4. decembra.

Članak indeksiran 23. 11. 2017 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com