Ovo je prava istina o Ekremu Jevriću – supruga Igbala je sve priznala da bi olakšala dušu…

Izvor/medij: Najljepsi Citati
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Hljeba, igara i Ekrema Jevrića

Tog kobnog petka oko 5 sati ujutro, Jevrić je krenuo na posao i sve je izgledalo sasvim normalno, Jevrić je krenuo na posao i čim je sjeo u automobil doživio je srčani i umro na licu mjesta. Tako je ostao u kolima dva sata dok njegovo tijelo nije pronašao sin Hajrudin.Njegova supruga je izjavila da nikako nije htio slušati savjete doktora.

– Imao je zdravstvenih problema, i operisao je srce. Doktori su mu rekli da ne smije pušiti, ali on je još više pušio, i uopšte ih nije htio slušati– rekla je Igbala.Obdukcijom je utvrđeno da je Ekrem zaista umro usljed srčanog udara, što je potvrdio i Jevrićev rođak Šefkir.

– Našli smo ga ujutro u kolima sa kojima je krenuo na posao, sin ga je pronašao. Sinoć mu je bilo sasvim dobro, nije bilo uopšte naznaka da će doći do ovakve tragedije. Ne znamo ni tačno kada će biti sahrana, dok se ne uradi obdukcija. Od njegovih kolega nam se još uvijek niko nije javio, jer nisu još ni čuli ljudi i mi smo još uvijek iznenađeni.

Screenshot_10

Poslednje ga pamtim po dobrom raspoloženju, baš smo juros popili kafu zajedno i ja sam ga ispratila na posao. Sin ga je pronašao u kolima i pozvao me, a ja prvo ništa nisam razumjela, čula sam samo kukanje i zapomaganje od sina, a kad se malo smirio rekao mi je da je Ekrem mrtav.

Ja sam odmah upitala da li je udes u pitanju, da nije zaspao za volanom pa se sudario, a on mi je rekao da nije i da sluti da je bio infarkt. Sahranićemo ga tamo u Americi, ipak tamo ima najviše prijatelja – rekla je tada Ekremova supruga.

Članak indeksiran 30. 12. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me