Raskrinkavanje.ba

Novi → PALA I POVUKLA RADU MANOJLOVIĆ ZA KOSU! Nezaboravni blam Isidore Bjelice koji će sve nasmijati

06.08.2020
Tekst članka

Vijest o odlasku poznate spisateljice i supruge reditelja Nebojše Pajkića, sa javnošću je podijelila njena sestra. Isidora je preminula u kući svojih roditelja na Novom Beogradu, u 52. godini. Sa rakom jajnika borila se deset godina. Prije dva mjeseca, na društvenim mrežama je ostavila potresne objave. Iza Isidore ostale su njene knjige, neutješni suprug Nebojša Pajkić, sin Lav Grigorije i kćerka Vila Evanđelina.

bjelica

Sponsored by Luponmedia

Voditeljica Sanja Marinković je bliska prijateljica sa svojim gošćama, te se rastala od svoje dugogodišnje bliske drugarice Isidore Bjelice.

Sanja nije željela da sve bude tužno danas, iako cijela zemlja pati zbog odlaska velike književnice.

Voditeljica je  postavila kadar kada je Isidora pala i za kosu povukla Radu Manojlović, što je nasmijalo obje, ali i gledaoce.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Nema jacine bez krhkosti” ❤️ Ovo je recenica kojom je @isidorabjelicapajkic zavrsila svoje poslednje gostovanje u mojoj emisiji pricajuci kao i svaki put skoro dve decenije u Magazinu in o tome kako nam na zalost bake i mame nisu na vreme rekle da ne treba po svaku cenu da nađemo drugo biće koje će osvetliti, usrećiti i promeniti naš život nabolje

  

 

Sponsored by Luponmedia

Članak indeksiran 31.08.2020. Zadnji put osvježen 31.08.2020.