Peticija protiv Billa Gatesa zbog zločina protiv čovječnosti i zlouporabe medicine

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

U Sjedinjenim Državama pokrenuta je peticija za pokretanje istrage protiv Microsoftovog osnivača Bill Gates Foundation zbog "zločina protiv čovječnosti i zlouporabe medicine".

Prema pisanju Sputnjika, peticiju, koja je objavljena na web stranici Bijele kuće "Mi ljudi", do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja potrebnog za službeni odgovor Bijele kuće.

Foto: atlantic.com Intervju s Billom Gatesom o budućnosti energije - Atlantik

Od savezne vlade SAD-a traži se od Kongresa da zatraži opsežnu i javnu istragu.

"Dok promatramo događaje oko pandemije Kovid-19, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. 18. listopada 2019., samo nekoliko tjedana prije proglašenja prve žrtve, u Wuhanu u Kini dogodila su se dva velika događaja. Jedan je "Event 201", a drugi je "Igre svjetskog rata", a obje su održane u Wuhanu ", piše u peticiji.

 

 

Peticija protiv Fondacije Bill and Melinda Gates kaže da je "od tada došlo do pritiska širom svijeta da se napravi cjepivo i uvede biometrijsko praćenje ljudi".

 

 

Potpisnici peticije tvrde da je na čelu Bill Gates.

Peticija je pokrenuta 10. travnja, a samo je za nekoliko dana 100.000 ljudi potpisalo, što znači da bi Bijela kuća trebala riješiti to pitanje u roku od 60 dana.

Članak indeksiran 15. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me