Raskrinkavanje.ba

Webtribune → Peticija u SAD za istragu protiv Bil Gejtsa za “zločine protiv čovečnosti” DOBILA ZAPANJUJUĆE RAZMERE

24.04.2020
Tekst članka

Peticija za istragu protiv Bil Gejtsa za „zločine protiv čovečnosti“ i „medicinske zloupotrebe“ dobila je zapanjujućih 289.000 potpisa zabrinutih građana, utrostručujući tako neophodan broj za dobijanje odgovora od Bele kuće.

Kako je peticija stara samo deset dana, sasvim je realno da će dostići 500.000 potpisa.

Platforma „Mi ljudi“, peticijom, od savezne vlade zahteva da pozove Kongres na otvaranje istrage o Gejtsovoj Fondaciji.

 

Trenutno jedna od najpopularnijih peticija, koja je raspisana 10. aprila i koja je dostigla neophodnih 100.000 potpisa u roku od nekoliko dana, Beloj kući ne ostavlja mnogo prostora osim da Kongresu uputi zahtev za istragu. 

Platforma za peticije omogućava svakom američkom građaninu „da postane agent promene“ – i, ako peticija dobije 100.000 potpisa u roku od 30 dana, Bela kuća će „se pobrinuti da se nađe ispred odgovarajućih političkih eksperata“. 

„Mi ljudi“ omogućava američkoj javnosti da preduzme razne akcije na način koji im ranije nije bio dostupan, a to je da bilo ko, bilo gde, direktno razgovara sa vladom.

Robert F. Kenedi Jr., nećak bivšeg predsednika Džona F. Kenedija, takođe je oštro kritikovao Gejtsa zbog onoga što on opisuje kao “mesijansko ubeđenje da je određen za spas sveta tehnologijom.”

Da podsetimo, Bil Gejts je javno izrazio interesovanje za „smanjenje rasta populacije“ za 10-15%, vakcinacijom. On je, zajedno sa UNICEF-om i SZO, već optužen da namerno steriliše kenijsku decu upotrebom skrivenog antigena HCG u vakcinama protiv tetanusa.

Veliku blamažu Gejts je veo iskusio u Indiji odakle je proteran jer se hiljade dece ostala invalidi posle upotrebe njegove vakcine.

Ustvari, Bil Gejts otvoreno radi na nasilnom smanjenju stanovništva planete gonjen suludom idejom da je to opasnost za planetu a ne ratovi i zagađenja.

Webtribune.rs 

Članak indeksiran 08.05.2020. Zadnji put osvježen 08.05.2020.

Ocijenjeno u analizi