Raskrinkavanje.ba

Stil → POJAVILA SE SLIKA IZ PERIODA KADA JE BRIŽIT BILA NASTAVNICA MAKRONU: Ovo nije realno, neverovatno ko pozira sa njima

04.03.2024
Tekst članka

Makronovi su danas primer skladnog braka kojima razlika u godinama ne predstavlja, niti je ikad predstavljala problem u međusobnom odnosu

Sada su poznati kao predsetnik države i prva dama, a kada se setimo da su nekad bili 40-godišnja nastavnica francuskog i latinskog koja je zavela maloletnog 16-godišnjeg učenika prosto se naježimo.

Pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. Upravo sada društvenim mrežama kruži fotografija Brižit Makron sa bivšim suprugom Andreom - Lujem Ozjerom, kog je ostavila zbog Makrona, a koji na istoj fotografiji pozira sa njima kao da im je sin, a ne budući ljubavnik Brižit.

Mnogi se pitaju kako to da se ovakav slučaj zataškao, jer je 25 godina starija nastavnca iz jezuitske škole u Amjenu zavela maloletnika, čiji je najstariji sin bio čak tri godine stariji od sadašnjeg predsednika Francuske.

Priča se da je Emanuel Makron pažnju svoje profesorke osvojio dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je pomagala u tome. Bilo je to početkom devedesetih godina.

Navodno Makron se kao učenik više družio sa profesorima nego sa svojim vršnjacima, pa se na taj način dodatno zbližio sa Brižit. Njegovi roditelji veoma su burno reagovali na njihovu romansu, ipak, njih dvoje su bili uporni u nameri da svoju vezu održe i na kraju krunišu brakom, što se i desilo 2007. godine i to na istom mestu gde se 30 godina ranije udala za bivšeg supruga.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan. Iako je njihova privrženost osvojila skeptike, interes javnosti za prvi par koji menja norme - i spominjanje Bridžitinih ​​godina, nikada se nisu smanjili.

Bridžit je poznata po svom dobrotvornom radu, kojim se bavi uz podršku svog malog tima. Većina pitanja u njenim kampanjama povezana su s njenom bivšom karijerom učiteljice, kao što su maltretiranje u školama, autizam u djetinjstvu, mentalno zdravlje i društveni mediji.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen 07.03.2024.

Ocijenjeno u analizi