Raskrinkavanje.ba

Vijesti → Pojavila se slika iz vremena kada je Brigitte bila nastavnica Macronu

05.03.2024
Tekst članka

Macronovi su primjer skladnog braka kojemu razlika u godinama nije, niti je ikad bila, problem u vezi.

Danas su poznati kao predsjednik države i prva dama, a svojedobno su bili 40-godišnja profesorica francuskog i latinskog koja je zavela maloljetnog 16-godišnjeg učenika, što mnoge i danas intrigira.

Pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. Upravo sada društvenim mrežama kruži fotografija Brigitte Macron s bivšim suprugom Andreom-Louisom Auzierom kojeg je ostavila zbog Emmanuela Macrona, dok ovaj na istoj fotografiji s njima pozira kao da je njihov sin, a ne Brigittein budući ljubavnik.

Mnogi se na društvenoj mreži X pitaju kako je ovaj slučaj mogao biti zataškan, jer je 24 godine starija učiteljica iz jezuitske škole u Amiensu zavela maloljetnika, dok je njezin najstariji sin čak tri godine stariji od aktualnog predsjednika Francuske.

Priča se da je Emmanuel Macron osvojio pažnju svoje učiteljice dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je u tome pomogla. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno se Macron kao učenik više družio s profesorima nego s vršnjacima te se tako dodatno zbližio s Brigitte. Njegovi roditelji vrlo su burno reagirali na njihovu romansu, no njih dvoje su bili ustrajni u namjeri da svoju vezu održe i na kraju je okrune brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mjestu gdje se ona prije 30 godina udala za svog bivšeg supruga.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emmanuel počeo sve više pojavljivati ​​u javnosti, najprije kao ministar, a zatim i kao predsjednički kandidat 2016. godine.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi