Raskrinkavanje.ba

Vremeplov → Poslije Albanije usvojit ce se zakon i BIH zatvara sve kladionice.Radnice ce ostati bez posla ali zato ce BIH biti bogatija a evo i zbog cega

04.01.2019
Tekst članka

Od jučer je u Albaniji stupio na snagu zakon kojim je zabranjeno klađenje. Zatvorene su sve sportske kladionice, premijer Edi Rama poručio je da neće biti ni online klađenja, ostat će samo kockarnice u luksuznim hotelima u turističkim resortima.

Uoči 1. siječnja Rama je dobio ogroman broj prosvjednih poruka na mobitel. Albanski premijer uvjeren je da je riječ o “orkestriranim porukama zatvorenika” i onih iza kojih se kriju određene kompanije.


“Crni novac iz kladionica širi glasine da će doći do monopola na internetsko klađenje. S Novom godinom umrijet će i kladionice i online klađenje”, poručio je Rama preko Twittera. S prvim danom nove godine zatvoreno je 4300 kladionica u pokušaju albanskih vlasti da iskorijene ovisnost o kocki koju se smatra odgovornom za širenje siromaštva, sitnog kriminala i obiteljskog nasilja.

Sve su vece mogucnosti da i BIH zatvori kladionice ovih dana mnoge peticije se pisu po fejsbuku i mnogi podrzavaju zatvaranje kladionica u BIH.
Pisite nam u komentar da li ste i vi za zatvaranje kladionica u BIH

Članak indeksiran 12.01.2019. Zadnji put osvježen 12.01.2019.

Ocijenjeno u analizi