Raskrinkavanje.ba

Alternativna televizija → Poznati analitičar razotkriva Trivićevu i Ivanića, njihov zadatak je rušenje Srpske

18.09.2022
Tekst članka

Dejan Lučić, poznati pisac i geopolitičar, izjavio je da su Jelena Trivić, Mladen Ivanić i Nina Janković agenti i oficiri stranih sila koji imaju zadatak da sruše Republiku Srpsku, a da je s tim ciljem Trivićkina predizborna kampanja "pogurana" sa 10 miliona dolara.

Jelena Trivić je agent duboke države, rekao je Lučić, i naglasio da je ono što se događalo u Ukrajini, kada je na vlast doveden Zelenski, planirano da se dogodi i u Republici Srpskoj.

Administracija američkog predsjednika Džozefa Bajdena preko Stejt Departmenta pronašla je kome da da 10 miliona dolara za kampanju kojom bi se srušio proruski predsjednik Milorad Dodik, podsjeća Lučić.

„Agent od uticaja, lijepa i šarmantana Jelena Trivić, uvijek se takvi nađu da sruše slobodu. Operativni oficir je Nina Janković koja vodi 'ministartsvo dezinformacija' američke vlade. Mlada dama je ispekla zanat u Ukrajini, organizovala je razne ružne stvari u Ukrajini i sada je zadužena za Republiku Srpsku“, otkriva Lučić.

On je odgovorio i na pitanje ko će pomagati u svemu tome.

„Ko će pomagati? Naravno, stari agent MI6 Mladen Ivanić i njegovi prijatelji koje znate, agentura MI6 koja je za pare prodala 30.000 srpskih junaka koji su poginuli za ovu državu. Treba da se sruši Dodik i da su uništi Republika Srpska“, jasan je Lučić.

On kaže da je Jelena Trvić agent duboke države i dodaje da ono što se događalo u Ukrajini treba da se dogodi i u Republici Srpskoj.

„A onda znate šta će biti sa Srbijom. Isto što i sa Rusima u Ukrajini“, poručio je Lučić.

Inače, Lučić je poznat po svojim jakim vezama u obavještajnim strukturama i često je razotkrivao državne i druge tajne.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM ili 10 miliona dolara za kampanju Јelene Trivić protiv Milorada Dodika, objavio je juče portal Glas naroda a prenijela SRNA. Više o tome čitajte ovdje.

Članak indeksiran 19.09.2022. Zadnji put osvježen 19.09.2022.

Ocijenjeno u analizi