POZNATI O SVOM ŽIVOTU: 17 puta se udavala… sada je u sretnom braku

Izvor/medij: Balkan xp
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: U naslovu jedno, u tekstu drugo

Pjevačica Emina Jahović, koja je u braku s Turčinom Mustafom Sandalom 10 godina i ima dva sina, otkrila je da joj nije sve u životu bilo lako i dato s neba.

Iako joj je brat dao novac za prvi album, sve ostalo je morala sama da stiče i pored veoma uspješnog supruga.

– Ništa mi nije palo s neba, baš naprotiv. Za sve sam morala da se borim i više od onih čije su početne životne pozicije mnogo lošije od moje. Moj brat je imao veliku košarkašku karijeru, zbog čega su mnogi dugo pretpostavljali da me on finansira – rekla je Emina.

– Istina je da mi je brat finansirao prvi album, koji mi je uradio Dino Merlin, ali to je bilo sve. Tada sam imala 20 godina i počela sam sama da se izdržavam. Ubrzo potom sam upoznala supruga, koji je takođe imao veliku karijeru u svom domenu, ali mi se čini da sam zbog svega toga imala više tereta nego olakšanja i da sam gubila dosta poena koje sam svojim radom osvojila. Ali takav sam život izabrala i to je vjerovatno moj put – rekla je popularna pjevačica.

Često se čuje rečenica: Lako je Emini, ona se dobro udala”, na šta pjevačica ima originalan odgovor.

– Rijetko može neko sebe da uda, a da nije pametan. Šalim se, ali u principu to je istina. Muža sam upoznala na plaži, kada sam imala 20 godina. Bila sam potpuno naivna. Nisam znala ni ko je ni šta je, a ni čime se bavi, to je bila čista hemija i magija između nas dvoje. Nikada nisam imala potrebu da dokazujem ljudima da li sam glupa ili pametna, već sam uvijek živjela za sebe i najbliže.

Podsjetimo, Emini je ovo drugi brak, budući da se prvi put udala sa 17 godina, ali taj brak nije dugo trajao, prenosi

 

 

 

Članak indeksiran 03. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me