“Pravite heroja od Zelenskog jer je protiv Putina” ŠOKANTNA PORUKA STIGLA IZ BEČA: Otkrivena JEZIVA TAJNA! Nije moguće…

Izvor/medij: Smuti Info
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt naslovi na anonimnom portalu Sve za vas

On je ukazao da kada sada šeta centrom Beča vidi mnoštvo luksuznih automobila sa ukrajinskim registarskim tablicama.

Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) u Beču Dominik Nep istakao je da ga nervira što se od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskoj pravi heroj, samo zato što je protiv Vladimira Putina.

– Ukrajina je korumpirana zemlja, u kojoj se novcem može dosta postići. Nervira me kada se na zapadu Zelenski stalno slavi kao heroj, samo zato što istupa protiv Putina – kazao je Nep u intervjuu dnevnom listu “Hojte”.

Istovremeno je ukazao da bi veliki talas solidarnosti Austrijanaca sa Ukrajincima mogao dovesti do “neprijatnog buđenja”, kao 2015.godine.

 I 2015. je na početku bilo tako, a onda je usledilo ružno buđenje. Pretpostavljam da će tako biti i sada – rekao je Nep.

On je ukazao da kada sada šeta centrom Beča vidi mnoštvo luksuznih automobila sa ukrajinskim registarskim tablicama.

Prema njegovim rečima oni koji su sada došli iz Ukrajine u Austriju su i bogati oligarsi, što dokazuju luksuzni automobili u centru Beča.

– Tu se ne nalaze siromašni, žene, deca, bolesni, već muškarci, koji prolaze centrom, i koji spavaju u hotelima sa pet zvezdica, a potom na Grabenu piju dobro vino. To nije solidarnost – podvukao je on.

Članak indeksiran 08. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me