Председник Гане Нана Акуфо-Андо, открио је у Парламенту упутства Рокефелер фондације из 2010. године за Ковид-19.

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Lažni govor predsjednika Gane sadrži stare “hitove” teoretičara zavjere

Председник Гане Нана Акуфо-Андо, открио је у Парламенту упутства Рокефелер фондације из 2010. године за Ковид-19.

Председник Гане Нана Акуфо-Андо, открио је у Парламенту упутства Рокефелер фондације из 2010. године за Ковид-19.
Председник Гане Нана Акуфо-Андо, у веома емотивном стању, прочитао је у парламенту Гане чланак са упутствима Рокефелер фондације из 2010. године, о хипотетичком стварању контролисанијих држава, и на интернету поделио видео свог јавног говора. , укључујући и на ЈуТјубу, где су га убрзо након 500 прегледа преузели.
„Изградите круну врло ниског морталитета. (0,2%).
Такође направите много смртоноснију верзију вируса са смртношћу (30%), као што је план б, ако примена са првим крунисањем са ниским морталитетом, не успе.
Изградите вирусе у биолошкој лабораторији у Винипегу у Канади и транспортујте их у Вухан у Кини.
Изградите вакцине, потврде о имунитету, дигиталне идентификације и протоколе, како бисте их учинили обавезним широм света, уз помоћ Гејтс ИД2020 и Гејтс Догађај 201, Социјална Друштвена Дистанца.
Ослободите први вирус у Вухану и окривите га за природни узрок, односно рибарницу Вухан.
Прво, јавно потцењујте опасност од вируса, уверавајте људе, говорећи им да је вирус веома тешко и немогуће ширити од особе до особе и да нико није у опасности.
Док год можете, не предузимајте мере предострожности док се вирус не прошири широм света.
Када је неколико људи заражено у некој земљи, забраните путовање, летове, улазак и излазак из те земље, али наставите да се зараза наставља у тој земљи.
Када се инфекција на задовољавајући начин повећа, уведите кратак период карантина - изолације и полако га продужујте свако мало, постепено током дужег временског периода.
Смртност од вируса гигантских смртних случајева, умрлих од коронарних артерија који нису имали никакве везе са болестима коронарних артерија, као што су асимптоматски људи који су једноставно били позитивни на болест коронарних артерија и умрли из било ког узрока. Попут оних који су имали симптоме болести коронарних артерија, али није утврђено да имају коронарне болести, а такође и смрти људи са многим основним болестима, чије погоршање здравља и смрт нису имале пуно везе са коронарном болешћу срца, и забрањују некропсије докле год можете.
Ужасните људе и пооштрите карантин да бисте у људе улили страх, повећавајући истовремено протесте и жалбе на карантин и мере заштите.
У овом тренутку председник Гане коментарише да је то разлог зашто САД оптужују Кинезе, да дају погрешне податке о смртности вируса, али Кинези нису погрешили. Заправо су Кинези дали праве податке о стварном врло ниском морталитету од короне.
Али с обзиром на то да су вирус створиле дубоко укорењене америчке државе Бил Гејтс, Ентони Фаучи, Рокефелер и њихова агенда за смањење броја становника, могли су са сигурношћу предвидети да ће број погинулих у Америци премашити 200 000. јер су бројеви лажни. Стид их довршава.
Држите земље у карантину што је дуже могуће, да што више уништавају њихове економије, изазивају друштвене реакције на наметање и оштрину мера и социјалну неслогу, уништавају мрежу снабдевања како би створили масовну несташицу хране и како би ослабили имуни систем људи са социјалним дистанцирањем, не дозвољавајући им интеракцију са бактеријама другог, спољни свет, односно фактори који им имуни систем држе будним и живим, чине их рањивим на болести.
Поновите им да је једино решење за излазак из карантина вакцина, али ви политичари провокативно наступате без заштите, као да не постоји коронарна болест.
Нападајте и исмевајте сваку вест о могућој коронарној болести срца која не укључује употребу вакцине.
Продужавајте карантин изнова и изнова, у интервалима од две недеље, како бисте испровоцирали све више људи да протестују и протестују и пркосе опасности вируса.
Завршите 1. фазу карантина, након много репресија протестаната, око јуна 2020. године, али јавно изјавите да је прерано за прекид карантина, али ми ћемо је ипак завршити.
Једном када се друштво врати у нормалу, сачекајте неколико недеља, а затим наставите да увећавате случајеве и да након смрти кренете да их припремате за другу карантин (фаза 2). Око октобра - новембра, поново спустите њихов имуни систем користећи маску , а када дође време за увођење другог карантина, за пораст смртних случајева окривите демонстранте који не верују својој влади и повећајте замишљени број смртних случајева како би други талас короне изгледао смртоносније и окривите демонстранте, говорећи им да смо вам рекли да је прерано за протест и да сте ви криви што сте желели да идете код фризера, а ваши погрешни избори одговорни су за смањење ваших слобода.
Оштрије казнити преступнике у другом карантину, новчане казне заменити (јетем?). Забранити путовања, повећати контролне пунктове уз помоћ војске, повећати надзор и праћење становништва уз обавезне пријаве, преузети контролу над храном, тако да им људи могу приступити само ако власти то сматрају стварном потребом и дају дозволу, а другу карантину одржавају много дуже од прве.
Наставите да уништавате глобалну економију, смањите ланац снабдевања и повећајте несташицу хране итд.
Распршите било који јавни протест екстремном снагом и стигматизирајте свакога ко протестује као непријатеља јавне опасности број један, за оне који су послушни и покорни.
После 6+ месеци карантина започните програм вакцинације, потврдите вакцинацију и учините вакцинацију обавезном за све, дајући предност онима који су били покорни од почетка и нападајте оне који су против свега, говорећи да су ризични сви и да се не можемо вратити у нормалу ако сви нису вакцинисани и ако су јавни непријатељи.
Ако се већина друштва слаже са дневним редом, онда дозволите тим људима да уђу у наш нови систем, нову регуларност, а истовремено смањите способност оних који се опиру да раде и путују.
Ако се већина друштва опире дневном реду, тада ослободите други (сарс / мерс / хив) хибридни вирус са 30% + смртности, да бисте изазвали страховити терор и брзо послушну мањину претворили у већину, и реците им „ми Рекли смо вам, али нас нисте послушали “.
Затим примените нови систем финансијске криптовалутаее Била Гејтса, Мајкрософтов патент 060606, који користи информације о физичкој активности засноване на људском понашању и спремности да се покоре, деструктивнију верзију Црно Огледало- Петнаест милиона заслуга која користи храну, вода, становање и друге животне потребе као средство за спровођење новог економског система, који је у основи „Радите оно што вам кажемо и будите награђени, са више кредита, бодова и приступом роби која вам је потребна да преживите , или се одуприте ономе што желимо да учините и будите кажњени ускраћивањем приступа ономе што вам је потребно за живот “.
У овом тренутку председник Гане зауставља се и каже сународницима да је све што им је прочитао забележено и звучно и да им дистрибуира аудио документ да се шире свима и да сви чују оно што је планирано, од Фондација Рокфелер, где је неко успео да продре и донесе му снимак и да га је тренутно објавио на Интернету, али врло брзо могу да га преузму, па могу да га деле и множе.
Затим се позива на Библију и каже да је Библија на то мислила чињеницом да се мисија безакоња врши тајно и да се нада да ће до краја 2020. године, уз Божју помоћ, бити откривене све ове болесне методе које су тајно конструисане, јер приморати цео свет на вакцинацију, омогућити му да живи и потпуно га контролисати.
Бог тада каже да благослови Гану и све људе и благослови њихову мисију да постану велики и снажни да се одупру и одбране своју слободу и правду. „Морамо се одупрети угњетавању и плановима Била Гејтса, Џорџа Сороша, Ентонија Фаучија и њиховом програму депопулације, ми се опиремо, неће успети, а Бог је наш помоћник, неће успети и Бог судиће између нас и оних који желе да униште човечанство и посеју панику да нас преваре и преокрену свет, али свет не припада овим злим људима из било ког разлога, нити ће постати њихов , Бог ће нам помоћи да учинимо оно што нам црква Исуса Христа налаже,
Председник Гане Нана Акуфо-Андо поставио је овај јавни говор у парламенту Гане у облику видео записа под називом „Председник Гане излаже како је вирус савршени наратив тирана“ пре око 14 минута, пре око 2 месеца, укључујући и на ЈуТјубу, где је пре него што је достигао 500 прегледа, преузет, са последицом да је преузет са свих друштвених медија.

Članak indeksiran 26. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me