PREDSEDNIK U OČAJU! Izvršen napad na DRŽAVU: Ima ranjenih i mrtvih, SVI BEŽALI U PANICI…Centar grada BLOKIRAN! Jezive slike s lica mesta..(FOTO)

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Magazin Dan: Stvaranje panike kao sredstvo za “lov na klikove”

Svaki dan imamo priliku da vidimo podatak koji pokazuje, da predsjedniku Aleksandru Vučiću nije nikako lako, a osim što prima mnoge optužbe na svoj račun od zemalja regiona, a neke od njih su čak i one osnovne. Kad god izbije neki sukob kada je u pitanju nacija u Bosni i Hercegovini njega Milorad Dodik koji je srpski član predsjedništva uvuče u unutrašnje poslove te države.

Nikako nije poznato da li je to sve Vučićevom voljom ili ipak nije, ali ono što znamo jeste da bi trebao malo više da birne o Srbiji, a o ostalim mnogo manje. Vučiću ne bi trebali da zamjerimo, jer kako se moglo vidjeti on je prvi nabavio veliku količinu vakcina u cijelom regionu, a uvezli su toliko vakcina da su mogli da podmire državljane i ostalih zemalja, kao što su i uradili. Također, njima je i ekonomija u posljednjih par mjeseci jako promijenila, pa samo treba biti realan i reći da nije toliko on loš niti je on toliko dobar.

Naslovi kao što je u ovom članku su jako česta pojava u posljednje vrijeme. Tako da su građani mnogih zemalja odlučili da u ovakvim situacijama uzmu stvar u svoje rruke, a u vezi s tim slična situacija dogodila se i prošle godine u Srbiji kada su Đilasovi sljedbenici zategli odnose u julu mjesecu prošle godine i izvršili napad na Skupštinu srbije i to u vrijeme kada je Vučić bio u službenoj poosjeti Francuskoj.

Također, nekoliko mjeseci prije su vladali i veliki nemiri u Afganistanu kada je pokušan državni udar, kao i drugim zemljama Bliskog istoka. U tim nemirima su poginule 4 osobe, dok je veliki broj povrijeđen, a također je napadnut i konvooj u kojem je bio predsjednik Afganistana dok je čak 11 njegovih tjelohranitelja povrijeđeno.

Članak indeksiran 12. 08. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me