Raskrinkavanje.ba

Vaš glas → PRITISNI TAJNO DUGME: VOZAČI ČESTO ZABORAVE NA NJEGA, ALI ONO DUPLO SMANJUJE POTROŠNJU GORIVA!

14.10.2022
Tekst članka

U nastavku današnejg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. Naime , u posledenje vreme lod kada traje rat u Ukrajini redovno trpimo povećanje cena gotovo pa svake stvari koja nam je iznimmno ppotrebna. Vozači su svakako u posebnom problemu , jer su se cene goriv gotovo pa uduplale , dok postoje i zemmlje u kojima su skočile za gotovo pa 100 % .

Dosta ljudi je prešlo na plin , jer pored činjenice da je i cena njega skočila i dalje je najjeftini izbor. Dakle , kao što smo već naveli , sve je krenulo sa ratom u Ukrajini , kada su se iskoristile prilike za poskupljenje mnogo čega , pa tako i gorica , jer kao opravdanje odmah su se svi držali Putina. Kada će se cene vratiti, i da li će se to uopšte desiti ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Jasno je da je ova situacija navela ljude da na razne načine pokušavvaju da uštede , pa i na društvenim mrežama možemo da pronađemo mnoge načine i trikove.

Nekolicina njih naravno nema veze sa vezom , te ako biste ih pokušali , napravili bi ste samo goru štetu. Svakako da je najgluplji savet da se u dizel auto sipa lož ulje, na taj način definitivno samo možete da pokvatite motor, i da se oprostite od svoga auta. Upravo zbog toga vam mi danas donosimo priču o tajnom dugmetu , a koje itekako ima ulogu u štednji goriva. Dakle , ako uključite opciju za cirkulaciju zraka u auti da vam hladi, jednostavno ćete da štedite klima uređaj u autu i na taj način ćete smanjiti potrošnju goriva što je i više nego bitna stvaka u današnje vreme.

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi