Raskrinkavanje.ba

Cenzurisano → PRITISNI TAJNO DUGME: Vozači često zaborave na njega, ali ono DUPLO SMANJUJE potrošnju GORIVA! October 15, 20220

15.10.2022
Tekst članka

Za danas donosimo jednu jako zanimljivu temu, a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. U poslednje veme od kako je počeo ra t u Ukrajini redovno trpimo sve veća i veća poskupljenja cena pogotovo pa svake stvari kja nam je iznimno potrebna. Vozači su svakako u posebnom problemu, jer su se cene gorriva gotovo pa uduplale, dok postoje i zemlje u kojima su skočile cenete pa 100 posto.

Veliki broj ljudi prešao na plin, jer pored činjenice da je i cena njega skočila i dalje je najjeftiniji izbor. Dakle, kao što smo već naveli sve je krenulo sa ratom u Ukrajini, kada su se iskoristile prilike za poskupljenjje mnogo čega pa tako goriva, jer kao opravdanje odmah su se svi držali predsednika Rusije. Kada će se cene vratiti i da li će se to ikako desiti ostaje nam da vidimo u narednom vremenu. Jasno je da je ova situacija navela ljude da na razne načine pokušavvaju da uštede , pa i na društvenim mrežama možemo da pronađemo mnoge načine i trikove.

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi