Raskrinkavanje.ba

Informativa → PUK'O LUTAK PROSTITUTAK Semir Efendić zlostavlja svoju suprugu

03.02.2018
Tekst članka

Komšije suprugu Semira Efendića često viđaju sa tamnim naočalama ispod kojih krije modrice kad ujutro ide u granap, a sustanari vrlo često čuju svađe i njeno pomoganje kad u gluho doba noći moli za pomoć

Semir Efendić je bio mlada uzdanica SDA koja je već ove godine trebala biti čak i kandidat za člana Predsjedništva Bosna i Herecgovine. Međutim, njegov karijera vrtoglavo se bliži kraju i ovaj čovjek se nalazi nad političkim ambisom.

Efendić je bio izrastao u lidera nova generacije SDA-ovog podmlatka zahvaljujući tome što pripada grupi malezijskih studenata koje predvodi jedna od najbogatijih mladih Bošnjaka Amer Bukvić. Kao takvog ga je uočio kontroverzni general Fikret Muslimović koji je bio postao šef agitpropa i jedna od neprikosnovenih ideologa SDA.

Prvu Efendićevu kampanju osobno je podržao Redžep Tayip Erdogan, a sin turskog predsjednika Bilal bio je njegov radoviti kućni gost prilikom posjeta Sarajevu.

Iako se bio sapleo i nije prošao rešeto na kongresu SDA za jednog od čelnika stranke na kojem je Bakir Izetbegović izabran za predsjednika, Efendić je uspio osvojiti i drugi manadat ubjedljivom pobjedom za načelnika sarajevske Općine Novi Grad.

Ponosen takvim uspjehom pokazao je bahatost i aroganciju tipičnu za mlade SDA-ove junoše.

Posljednja njegova medijska afera bila je sa Sanelom Prašović koju je jedan Efendićev stranački „klasić“ nazvao „polovnjačom“, što je narodna inačica za razvedenu ženu.

Međutim, kako je za naš portal potvrdio jedan Efendićev sustanar, ne radi se samo o primitivnom mizogeniku već o nasilniku koji danonoćno maltretira svoju suprugu.

Efendićeva supruga Aida nosi mahramu i kčerka je jednog SDA-ovog funkcionera bliskog suradnika Huse Ćesira, inače Efendićevog političkog patrona. Navodno se radi(lo) o interesnom stranačkom braku. Tabloidi su pisali kako su Efendića jedva natjerali da se oženi i da je pristao nakon pritiska Ćesirove grupe koja ga je uvjetovala brakom ukoliko želi biti njihov kandidat za načelnika.

 

 

 Tabloidi su pisali kako su Efendića jedva natjerali da se oženi i da je pristao nakon pritiska Ćesirove grupe koja ga je uvjetovala brakom ukoliko želi biti njihov kandidat za načelnika. -

 

 

Komšije Efendićevu suprugu često viđaju sa tamnim naočalama ispod kojih krije modrice kad ujutro ide u granap, a sustanari vrlo često čuju svađe i njeno pomoganje kad u gluho doba noći moli za pomoć. Iako su često u kušnji da se odazovu u pomoć i pozovu policiju, ne smiju to učiniti zbog Efendićeve osvete. On je suvereni gospodar sarajevske Općine Novi Grad, a njegovo mnogobrojne psitalice ga tituliraju "vječnim načelnikom"!

Članak indeksiran 20.04.2018. Zadnji put osvježen 20.04.2018.

Ocijenjeno u analizi