Raskrinkavanje.ba

Kurir → RAKETA IZAZVALA EKSPLOZIJU U BEJRUTU? Šokantan snimak odmah izazvao velike reakcije! (VIDEO)

06.08.2020
Tekst članka

Pre dva dana dogodila se strahovita eksplozija u Bejrutu u Libanu. Prema dosadašnjim informacijama prilikom eksplozije poginulo je više od 100 osoba, a povređeno je više od 4.000 ljudi. Materijalna šteta je veoma velika, a grad je potpuno razoren od posledica eksplozije.

Libanske spasilačke ekipe danas su nastavile potragu za preživelima među ruševinama.

Na internetu se danas pojavio i snimak na kom se vidi kako projektil pogađa fabriku u bejrutskoj luci i eksploziju nakon toga. Nakon što je raketa pogodila magacin, grad je silovito razoren i uništen, a gusti dim je prekrio sve.

Pogledajte kako izgleda snimak koji se pojavio na internetu na kom se jasno vidi kako raketa pogađa Bejrut i trenutak kada dolazi do eksplozije:

 

Verodostojnost snimka do sada niko nije potvrdio niti demantovao. Izrael i Hezbolah su saopštili da nemaju veze sa eksplozijom u Bejrutu.

Libanski premijer Hasan Dijab proglasio je trodnevnu žalost, počevši od danas, a prvobitni rezultati istrage pokazali su da je nemar kriv za eksploziju u luci u Bejrutu, u kojoj je i više desetina ljudi nestalo, a ne napad, ali konačnih rezultata istrage još uvek nema.

Kurir.rs/Srbija Danas

Članak indeksiran 08.08.2020. Zadnji put osvježen 08.08.2020.

Ocijenjeno u analizi