Raskrinkavanje.ba

Bišćani → Ronaldo u Dubrovniku: Hvala partneru Džeki i bratu Pjaniću

23.04.2019
Tekst članka

Cristiano Ronaldo prvi trofej u Italiji s Juventusom stigao je proslaviti u Dubrovnik.

Cristiano Ronaldo prvi trofej u Italiji s Juventusom stigao je proslaviti u Dubrovnik.

Slobodno vrijeme Ronaldo provodi u društvu djevojke Georgine Rodriguez.

Tretman kakav je Portugalac dobio u Dubrovniku dosad nisu dobili ni najveći državnici svijeta kada bi posjećivali ovaj grad.

5cbe4946c70ec

Samo rijetki pojedinci imaju priliku da Ronaldov boravak u Hrvatskoj iskoriste kako bi se fotografirali.

Čast je pripala Mihi Obradoviću, Džekinom poslovnom partneru. Obradović je bio Ronaldov vodič kroz Dubrovnik.

– Hvala ti na pozivu. Vidimo se naredne godine. Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću. Hvala, Cristiano Ronaldo – napisao je Obradović.

Dok Ronaldo odmara u Dubrovniku, bh. reprezentativci Miralem Pjanić i Edin Džeko borave u Monte Carlu.

(faktor.ba)

Ronaldova cura uživa na terasi u Dubrovniku i izbjeljuje zube

Proljetno vrijeme godilo je Georgini koja se smjestila na terasu vile i radila uobičajene stvari. Na sebi je imala donji dio kupaćeg kostima i ružičastu majicu s kapuljačom

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) u subotu u kasnim večernjim satima sletio je u Dubrovnik gdje je proveo Uskrs. On i Georgina Rodriguez (25) letjeli su privatnim zrakoplovom, a u nedjelju ručali su na otoku Lopudu u konobi ‘Dubrovnik’. Poslije su uživali su u šetnji otokom.

Nogometašu nije bio problem izdvojiti 50 tisuća kuna za noćenje u Vili Šeherezada gdje su boravile mnoge zvijezde. Poznati par za Uskrs išao je na večeru u restoran ‘360’ u Dubrovniku s prijateljima. Mnogi obožavatelji stajali su ispred restorana kako bi uživo vidjeli nogometaša i manekenku za kojima lude mnogi.

Dok se manekenka sunčala, istovremeno je izbjeljivala zube na terasi i čitala knjigu dok se u pozadini vidi Jadransko more.

– Hrvatska je najljepša država na svijetu – komentar je ispod njezinog videa. Mnogi su hvalili Georginin izgled, ali nisu skrivali ni oduševljenje time što su ona i Cristiano posjetili upravo Hrvatsku.

Članak indeksiran 03.05.2019. Zadnji put osvježen 03.05.2019.

Ocijenjeno u analizi