Ronaldo u Dubrovniku: "Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću!"

Izvor/medij: Narod.ba
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt naslovi: Od vanzemaljaca do Ronalda

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo iznenadio je javnost dolaskom u Hrvatsku, tačnije Dubrovnik gdje je odlučio provesti praznike.

 

Igrači u Italiji dobili su nekoliko dana odmora zbog Uskrsa, a većina ih je to odlučila iskoristiti na putovanja. To je uradio i Ronaldo koji je na iznenađenje svih s porodicom doputovao u Dubrovnik gdje će boraviti par dana.

Ronaldo je jučer bio glavna atrakcija u ovom prelijepom gradu, a mnogi su se nadali da će ga sresti na ulici kako bi se mogli slikati s njim. Također, Ronaldo je jučer posjetio nekoliko lokala u Dubrovniku, a njegov “vodić” bio je Miho Obradović koji je vlasnik nekoliko lokala u ovom gradu.

Također, Obradović je nedavno otvorio novi lokal u Dubrovniku i to s bh. kapitenom Edinom Džekon. Naime, Obradović je sinoć na svojoj Facebook stranici objavio da je Ronaldo u njegovom društvu, te da je on bio njegov vodič kroz Dubrovnik, piše “Sport Primus“.

 

Očito je da su Džeko i Miralem Pjanić najzaslužniji što je Ronaldo odlučio da odmara u Dubrovniku, te su mu našli veoma dobrog vodiča koji mu je pokazao sve čari ovog jadranskog grada.

“Hvala ti na pozivu. Vidimo se naredne godine. Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću. Hvala Cristiano Ronaldo”, napisao je Obradović.

Izvor: Haber.ba

Članak indeksiran 03. 05. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me