RUŠKA I LEPA OGORČENE NA SEVERINU: Ona je izgubila razum, treba joj ZABRANITI ulazak u SRBIJU!

Izvor/medij: Kurir
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Severina nije “optužila Srbe da su genocidan narod”

-

Severina Vučković šokirala je region kada je optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.

Severina Kojić

FOTO: BETA DAMIR SENCAR

Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je i u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, javno pokušava da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan!

Na ovo su reagovale brojne poznate ličnosti, a među njima i Ruška Jakić, novinarka i urednica jednog od najtiražnijih časopisa u staroj Jugoslaviji, autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija na srpskim televizijama već skoro tri decenije.

Ruška Jakić

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ona za Kurir tvrdi da je Severina poludela.

Zgrožena sam Severinim izjavama. Mi smo je ovde primili raširenih ruku, bila je i udata za Srbina, a s jednim ima dete. Koliko je samo para zaradila kod nas? Ja ne znam šta se sa njom desilo. Ona je izgubila razum. Nek nas ona pusti da mi volimo našu zemlju. Zbog svojih reči mora da trpi konsekvence, treba joj zabraniti ulazak u Srbiju. Evo, zbog nje sam sada postala nacionalista - ogorčena je Ruška.

Lepa Lukić, Sceniranje

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Pevačica Lepa Lukić smatra da Vučkovićevoj treba zabraniti ulazak u našu zemlju. - Ta Severina pljuje po nama, a ovamo dolazi da zgrće pare na naš račun. Sramota. Treba joj zabraniti da dolazi ovamo, za to sam da se država pozabavi njom i da reaguje na ove provokacije - kratko je istakla Lepa.

Severina Kojić, Severina

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, Severina je raskinula saradnju sa jednom bosanskom televizijom iz Banjaluke i to samo zato što je suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Sa tom televizijom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Severina Kojić, Severina

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me