Raskrinkavanje.ba

Dnevnik.ba → Sarajevski ćevapi puni bakterija!

13.06.2018
Tekst članka

Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske obavijestilo je potrošače o povlačenju i opozivu brzo smrznutog proizvoda Sarajevski ćevapi, hrvatskog proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli.

 

dnevnik.ba

Sarajevski ćevapi

Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske obavijestilo je potrošače o povlačenju i opozivu brzo smrznutog proizvoda Sarajevski ćevapi, hrvatskog proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli.

Sarajevski ćevapi proizvođača Škorić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli, nisu u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o mikrobiološkim kriterijima za hranu, istaknuto je. 

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu tog proizvoda u pakiranju od 1000 grama, s natpisom "brzo smrznuti proizvod, zamrznuto dana 16. svibnja 2018., LOT 208755, bar koda 3 858883 221343, najbolje upotrijebiti do 16. studenog .2018., proizvođača ŠKOKIĆ d.o.o., Kaštel Sućurac, Hrvatska".

Ovaj skandal sigurno će naštetiti samoj firmi, ali i imidžu "sarajevskih ćevapa" koji se u Sarajevu promoviraju kao najbolji na svijetu. 

 

Dnevnik.ba

Članak indeksiran 14.06.2018. Zadnji put osvježen 14.06.2018.

Ocijenjeno u analizi