SEVERINA PONOVO UDARA NA SRBE?! Skandalozna izjava hrvatske pevačice! U našoj zemlji zarađuje pare, a pripisuje nam GENOCID

Izvor/medij: Pink
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Severina nije “optužila Srbe da su genocidan narod”

Hrvatska pevačica Severina Vučković je, prema pisanju medija, optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.

Severina, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i vanbračnoj zajednici s Milanom Popovićem, javno optužuje Srbe i lepi etikete. Naime, ona je raskinula saradnju sa jednom televizijskom kućom iz Banjaluke i to samo zato što suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

FOTO: KOBRA, INSTAGRAM PRINTSCREEN

Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

- Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

FOTO: PINK.RS

Podetimo, Severina je nedavno sramno napala poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Autor: D.T.

  •  
  •  
Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me