Severinu PLAĆA srpska kladionica, a ona pljuje po nama: Ne treba joj povod za napade kad se radi o PARAMA

Izvor/medij: Objektiv.rs
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Severina nije “optužila Srbe da su genocidan narod”

Hrvatska pevačica izjavila je da ne želi da sarađuje sa Dodikovom televizijom jer on negira genocid Srebrenici, ali zato je snimila reklamu za srpski lanac kladionica

Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažovao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku.

Naime, Severina je rekla da ne želi da sarađuje sa onima koji negiraju genocid u Srebrenici, pa se postavlja pitanje da li srpska kladionica priznaje nepostojeći genocid. Već neko vreme se u medijima pisalo da će Severina voditi emisiju na novoj televiziji Una TV, koja treba da počne sa radom krajem godine, ali je pevačica odustala od ovog projekta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Nisam se do sada oglašavala na tu temu. Moje ime se provlačilo u svakom tekstu a da niko nije proverio da li je informacija tačna. Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i zaista smo se dogovorili da radimo, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe ‒ rekla je Severina, pa izjavila da Dodik vređa žene i da ne želi sa njim da sarađuje, jer on ne priznaje genocid:

‒ Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o “Dodikovoj televiziji”, pa je odjednom moje ime počelo da se pojavljuje uz njegovo. Na kraju seispostavilo da je reč o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze s osobom koja vređa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

UVREDLJIVE PORUKE

Severina je ovim jasno dokazala da veruje da je ratni zločin koji se dogodio 1995. godine u Srebrenici zapravo genocid, kao i da svi njeni saradnici tako misle, budući da ona ne bi ni sarađivala sa njima da nije tako. Dovodi se u pitanje da li i poznati lanac kladionica ima takav stav. Naime, Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija deo su najnovije reklamne kampanje kladioničarskog lanca.

Podsetimo da je hrvatska pevačica u poslednje vreme imala već nekoliko ispada, te da je u SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Zamerala je patrijarhu što je u dobrim odnosima sa ocem njenog sina Milanom Popovićem, sa kojim se već neko vreme sudi oko starateljstva.

‒ A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi, navodno, nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše, trebaće mu. Porfirije je dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde ‒ rekla je tada Severina i navodno poslala patrijarhu poruku: “Pope, pope, družiš se sa krimosima!”

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od pomenutog lanca kladionica, ali odgovor nismo dobili do zaključenja broja.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me